Gençlerimiz | Kiradaki Geleceğimiz

Cevap: Gençlerimiz-Kiradaki Geleceğimiz

erhanı bu sene stadda bütün maçlarda izledim diyarbakırda show yaptı ama galatasarayda pek şans bulaamaz diyarbakırda kalsın bence.

transfer bütçesine filan gerek yok, deyim yerindeyse altın madeni yatıyor altyapımızda. Yeterki madeni işlemeyi bilsinler.... En azından özgürcan a 3-5 maç arka arkaya oynatsınlar baros'la.... Benim inancım sonsuz... Bank asya da bile olsa 15 gol atmak kolay bir iş degil....

evet Erhan 1 sene daha kiralık olarak Diyarbakırda kalmalı...

Ozgurcan Ozcan

Bir suredir yazmayi dusunuyordum. Bugun Manchester'dan gelen haber beni yazmaya yonlendirdi. 1991 dogumlu Italyan, Federico Macheda'nin uzatmalarda golunu atip, takimini liderlik koltugundan kaldirmamasi, aklima Galatasaray'in cok sey beklenen forveti Ozgurcan'i aklima getirdi. Yaklasik 3 yildir devamli sezon oncesi kamplarinda duzenli olarak A takima cikarilan, sonrasinda PAF takima geri gonderilen ya da pismesi icin Anadolu'ya gonderilen ama ayni zamanda cok sey beklenen forvet oyuncusu.

Ozgurcan, 2006 - 2007'de Kayseri'de, 2007 - 2008'de Gaziantep'te kiralik oynadi ama asil patlamasini bu sezon kiralik olarak gittigi Sakaryaspor'da yapti. Bank Asya 1. Lig'de son sirada bulunan Sakaryaspor'un 13 golunun altinda imzasi bulunuyor Ozgurcan'in. Oynadigi maclarda goze carpan sey, daha onceki maclara gore daha tecrubeli ve hazir olmasi. Sakarya'ya biraz fazla geliyor. Yapili ve iri gorunmesine ragmen gorunenden daha hizli ve teknik. Iki ayaginida kullanabiliyor ve topsuz oyunda da gayet basarili. Onumuzdeki sezon buyuk bir ihtimalle Galatasaray'da forma buluyor olacak. Belki de ikinci bir Arda olacak, beklemek lazim. Yasi 21'e yaklasmis adam hala patlamasini yapamadi, Manchester'da Sir cekinmeden 17'lik adami boyle zor bir macta oyuna sokup kazaniyor. Bir seyler hala yanlis gidiyor buralarda.

Şu an dönmesi gereken 2 isim var özgürcan ve erhan şentürk...aydın ve yaserin yerine kadroya alınmalılar bence...

Erhan'i Frank pek oynatmaz. Ama Cafercan'i görsün yeter, hemen gelistirmeye baslar.

Oguz Sabankay nerede bu arada, yalan oldu galiba.

arkadaşlar ben anlamıyorum özgurcan erhan cafercan hep isimleri geçiyor ama kendilerini geliştiremıyorlar 1,ligde onadılar patlama yapaadılar sakaryasporda patlama yapması o kadarda super bir olay degil anadolu takımında patlama yapamayan kalkıpda gs danasıl yapacak oguz deniliyordu harika hagi gibi falan filan adı sanı yok beylerbeyi gs pilot takımı seneye bankasyada olacaktı adamlar KÜME DÜŞTÜ . ve cogu gs oyunculardan olusuyordu ikinci ligden düştüler bazi şeylere dikkatınızı cekerim. aydın ve yaser yaser bankasyada kraldı ne oldu gs adı sanı hiççç yok o yuzden özgurcan gelecek kral olacak bana cok iç açici gelmiyor acikcasi alt yapıya yonelmeliyiz adam cıkartamıyoruz eskisi kadar maalesef bi arda cikmadi bir daha

Erhan hazırlık kampında Skibbe'nin şans verdiği gençlerin başında geliyordu. Paf takımı takip edenler bilir Erhan iyi bir forvet oyuncusudur yani oyuncusuydu paftayken. Sonra Skibbe onu sağ bek olarak denemişti Uğur'un sakatlanmasının ardından. Erhan şu anda Diyarbakır'da da sağ açık mevkisinde oynuyor. Bugün denk geldi izledim maçı. Erhan tek başına takımı sırtladı resmen. O kadar iyi oynadı o kadar başarılıydı ki maşallah dedim maçın hemen hemen her dakikasında. 90 dakika sahada kalan ve 68. dakikada yaptığı faulün ardından sarı kart ile cezalandırılan oyuncumuz gerek hücuma gerekse savunmaya kattıklarıyla Diyarbakır'ın en önemli isimlerinin başında geliyor. Malum Galatasaray paf takımından yetişen gençleri 1-2 yıllığına pişmesi için anadolu kulüplerine gönderirler. Erhan'da sezon başında gönderilmişti Diyarbakır'a peki işe yaramış mı Erhan pişmiş mi? Bence kesinlikle evet. Yani en azından Milan Baros'un arkasında sağlam bir yedek olur. Erhan sezon sonunda kesinlikle geri dönmeli. Seneyede bir yere bırakılmamalı. Galatasaray'ın biraz gençleşmesi şart artık. Bu Erhan ile, Serkan ile, Alpaslan ile olacak. Belki birbirlerine alışana kadar, tecrübe kazanana kadar biraz sancılı geçecek maçlar taraftar adına ama maya tuttuğunda Galatasaray'ın önüne kimse geçemeyecek.

Cafercan'ı U17 maçlarında izliyordum eskiden o zamanlar Arda'dan yetenekli buluyordum. Hem frikik golleri falan vardı o zamanlar ona hiç şans vermedik en son Suat Kaya'nın jübile maçında izlemiştim herhalde. Eğer şans verirsek çok olumlu sonuçlar alırız yoksa oda kaybolup gider. Bir çok yıldız gibi.

Cafercan hepsinden yeteneklidir, kimse kusura bakmasin. yaklasik 100 maca cikmis milli takimlar seviyesinde, cogundada kaptan, bir lider olarak.

CAfercan suan TSL'deki cogu kisiden daha teknik, Arda'dan bile.

Gur Ege Gurel i ben Rigobert Song a benzetiyordum...Ey gidi ey..

Özgürcan döndü

Geçen sezon Sakaryaspor'da kiralık olarak oynayan Özgürcan Özcan yuvaya dönüş yaptı. Genç oyuncu, takımın toplanma tarihi olan 20 Haziran'da Florya'da sahaya inecek. Özgürcan için son kararı yeni teknik direktör Frank Rijkaard verecek.

Asy.net'den alinti.

Cafercan hepsinden yeteneklidir, kimse kusura bakmasin. yaklasik 100 maca cikmis milli takimlar seviyesinde, cogundada kaptan, bir lider olarak.

CAfercan suan TSL'deki cogu kisiden daha teknik, Arda'dan bile.

+1905

ama iste patlama yapman lazim (Arda nitekim boleslav maçinda yapti)

GS tv'nin haberine göre Servet ve Özgürcan florya'da calismalara baslamis. Özgürcan her gün özel idman yapiyormus. Bu sene kadroya girmekte kararli anlasilan aslan parcas, insallah en azindan ilk 18'de yer bulur kendine!!

Calis Özgür Can calis.

Insallah bu sezon patlamayi yaparsin ve ilk 11'de oynarsin.

Oğuz sabankay nerede?Kampada götürülmeyecek anlaşılan.Büyük bir futbolcuyu daha kaybediyoruz galiba.Yazık...

Geri
Üst Alt