Ulaş Metin
Tecrübeli Üye
- 10 Ocak 2025
- 5.298
- 3.370
- 978
İlk evleneceklere 150.000 TL 48 ay vadeli faizsiz kredi desteği açıklandı. Evlenmek isteyen genç kardeşlerime bol şans diliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yurt disinda yasayanlari hep sansli görüyorsunuz ama buradaki insanlarin arasinda dürüst insanlar bulmak hic öyle kolay degil. Kendimizi hic kimseye begendiremedik. Erkek yasca büyük olmali diyorlar ama benden 5-6-7 yas kücüklerin cogu cocuk gibi, daha iki kelimeyi bir araya getirip kendi baslarina dogru dürüst hic bir sey yapamiyorlar. Büyük olanlarin icindekilerin hepsi evlenip gitti neredeyse.Çocuk desteğide gelmiş 2. çocuk 1.500 TL + 3. çocuk 5.000 + sonraki tüm çocuklarda 5.000 TL bu yardımlar karşısında bol çoluk çocuğa karışın kaçmaz.
Dun attigimi birde buraya bırakıyorumÇocuk desteğide gelmiş 2. çocuk 1.500 TL + 3. çocuk 5.000 + sonraki tüm çocuklarda 5.000 TL bu yardımlar karşısında bol çoluk çocuğa karışın kaçmaz.
dostum senKimse kimseyi beğenmiyor. Herkes korkuyor.
Evlenmeyip de birbirimize patlayalım kol dostumEvlenip napacaksınız yav bekar bekar gezin işte ne güzel. Başınıza durduk yere bela almayın.
Valla ben evlendim Fermuzcuğum, ayrılmış olsam tövbe bir daha evlenmem.Evlenmeyip de birbirimize patlayalım kol dostum