Gençlerimiz Niye Evlenmiyor?

Gençlerimiz neden evlenmiyor, sorun kimde?

• Kullanılan toplam oy
    19
Çocuk desteğide gelmiş 2. çocuk 1.500 TL + 3. çocuk 5.000 + sonraki tüm çocuklarda 5.000 TL bu yardımlar karşısında bol çoluk çocuğa karışın kaçmaz.

Hatta İstanbul'da ikamet edenler biraz daha şanslılar zira İBB, evlilik desteği yardımını iki katına çıkararak 30 bin TL’ye yükselttiğini açıkladı.

Çocuk desteğide gelmiş 2. çocuk 1.500 TL + 3. çocuk 5.000 + sonraki tüm çocuklarda 5.000 TL bu yardımlar karşısında bol çoluk çocuğa karışın kaçmaz.
Yurt disinda yasayanlari hep sansli görüyorsunuz ama buradaki insanlarin arasinda dürüst insanlar bulmak hic öyle kolay degil. Kendimizi hic kimseye begendiremedik. Erkek yasca büyük olmali diyorlar ama benden 5-6-7 yas kücüklerin cogu cocuk gibi, daha iki kelimeyi bir araya getirip kendi baslarina dogru dürüst hic bir sey yapamiyorlar. Büyük olanlarin icindekilerin hepsi evlenip gitti neredeyse.

1500 TL'ye anca gidip yemek yersin, 40 euro destek versen ne, vermesen ne.

3) EKONOMİDE EKONOMİDE

Hangi harcamayı karşılayacak
hangi evi neyle geçindirecek
çocuk olacak - e battın...hadi her şeyini verdin yetiştirdin ama için kan ağlar istediğin kadar veremeyince.

artık birde biz daha genciz - yaşayacağımızı yaşayalım sonra bakarız modu var. (ki buna saygım sonsuzdur)

Evelnip yuva kurup birey yetiştirecekler , koyun değil...gel görki ikiside ucuz değil.

evlilik dediğim şeyin yarısı aşk meşk kalan yarısı net şekilde paradır (ama gayrimenkul ama gelir vs)

Zaman makinem olsa kendi gençligimi alir karsima sakin evlenme diye öğüt verirdim.

Muhtemelen beni dinlemeyeceği için gider sevgilisini ayarttip ona sahip olurdum. Sonra tekrar karsima gecip hala pesini birakmayacak misin derdim. Kendime guvenmedigim icinde guzelce döverdim.

Geri
Üst Alt