- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Nasıl gidiyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel havalarda biz evde durmuyormuşuz, 2 gündür bunu çözdüm.Nasıl gidiyor?
Re za let gitmekte sıkılıyorum nabalımGüzel havalarda biz evde durmuyormuşuz, 2 gündür bunu çözdüm.
Güneşe ekmek banıyoruz
Sizin nasıl
Kalkismaya karsiyiz yonetimin yanindayiz1.Pamir isyanına katılmıştım ve Pamir saat 7 de isteklerimiz yerine gelsin demişti.Emrah admin tam o saatte banladı Pamiri. Allah yönetime zeval vermesin.İnlerine girin isyancıların.
sen pamiri savundun!1.Pamir isyanına katılmıştım ve Pamir saat 7 de isteklerimiz yerine gelsin demişti.Emrah admin tam o saatte banladı Pamiri. Allah yönetime zeval vermesin.İnlerine girin isyancıların.
Noldu lan sucukçu sorun ne
Arkamda daha büyük güçler var fitili ateşleyen. İsim verirsem ortalık karışır@Berke Deniz ismine dikkat.Her isyanın beyin gucu bu arkadaş.
Yorma beniYönetim için mavi tik'in gelmesini öneriyorum @Keramettin TANRIVERDİ & @Emrah Yıldırım
Ekli dosyayı görüntüle 77796
ismail enverın aramıza dönmesi icin imza kampanyasıNoldu lan sucukçu sorun ne
sent via GSC
Benden o manyağa imza çıkmaz.ismail enverın aramıza dönmesi icin imza kampanyası
ieCemiyetine sızıp işlerini içerden bitircemİsyancı dostlara tavsiyem @Mehmet Eroğlu. Kendisi bu isyanın kritik bir bireyi.Onu tarafınıza çekerseniz olur