- 1 Mayıs 2018
- 57.639
- 48.443
- 3.873
#freemehmetocak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eskişehir @Sertan Nalbant dayının hep yanındayım.Adres ver lan!!!
Ben çok severim valla idare ile her daim iyi anlaşırım tadım kaçmaz başım ağrımaz.Patron sevmiyoruz biz abi.
akıllı adamBen çok severim valla idare ile her daim iyi anlaşırım tadım kaçmaz başım ağrımaz.
Foruma korku saldınız be! İnsanlar korku içinde yazıyor!!
Kendini sevmen bence çok doğal abi. Seni severim ama patron tarafını değilBen çok severim valla idare ile her daim iyi anlaşırım tadım kaçmaz başım ağrımaz.
Durmuyor mu?Dik duralım
Senin canın sıkılmış haDurmuyor mu?
Dayının arkasına saklanma adres ver!!! Turancılarla gelcemEskişehir @Sertan Nalbant dayının hep yanındayım.
Ders vardı. Hoca uyuyakaldı herhalde gelmedi. Salça oluyorum.Senin canın sıkılmış ha
Arkasında değilim. Cümlemi saptırma. Her zaman yanındayım dedim. Gel la hepsiyle; 10-15 kişi filan olursun en fazla.Dayının arkasına saklanma adres ver!!! Turancılarla gelcem
üstadı kurtarış sahnenmehmet eroglu destegını pm yolu ile belirtmıstır
talepleriniz doğrultusunda üstadın cezasında indirme gidilmiştir 23 nisandan 23 mayısa çekilmiştir ceza%10000000000 DESTEK
GERÇEKTE BİLE HIRSIZI UĞURSUZU SALDILAR
BİZİM NEYİMİZ EKSİK
GSCDE GENEL AF HEMEN ŞİMDİ @Keramettin TANRIVERDİ @Emrah Admin @Emrah Yıldırım @Murat Saylak @Ünsal Vardar @Mehmet Eroğlu @Sinan Bilgin @İsmail Enver @Yusuf Kara @Hamza Gölbaşı
REDDEDİLDİ.%10000000000 DESTEK
GERÇEKTE BİLE HIRSIZI UĞURSUZU SALDILAR
BİZİM NEYİMİZ EKSİK
GSCDE GENEL AF HEMEN ŞİMDİ @Keramettin TANRIVERDİ @Emrah Admin @Emrah Yıldırım @Murat Saylak @Ünsal Vardar @Mehmet Eroğlu @Sinan Bilgin @İsmail Enver @Yusuf Kara @Hamza Gölbaşı

#freeismailenver