Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu şimdi komünist mi? Özel haremi var babası da playmate getiriyordu

Hiç erkeklerin içinde fotosu yok hep kadınların nedense sadece kadınlar mı yoldaş oluyor ;)

Nerede riyakarlık bunlar orada :)

inan adam hakkında ne ufak 1 fikrim yok. çok umurumda da değil üstat. eğlence olsun diye attım.

sedat pekerin attığı son videoya denk geldim twitter da bakınırken. yurt dışına çıkmış, kendisi için bi dosya hazırlanmış emniyette ve önceden haber verilmiş gibi şeyler söylüyor. izledin mi? berat albayrak bitirecek beni diyor

inan adam hakkında ne ufak 1 fikrim yok. çok umurumda da değil üstat. eğlence olsun diye attım.

sedat pekerin attığı son videoya denk geldim twitter da bakınırken. yurt dışına çıkmış, kendisi için bi dosya hazırlanmış emniyette ve önceden haber verilmiş gibi şeyler söylüyor. izledin mi? berat albayrak bitirecek beni diyor
yeraltı dünyası bayağı hareketli şu sıra herkes birbirini tehdit ediyor video çekip

Ömer’i Korkmaz afişe etti sonunda kaçtı çakıcı çıktı o kaçtı gerisi laf

Kaçıp laf atıyor bir de komik

Neyse yeni diziye başladım bi bölüm daha izleyeyim de şu videoyu unutayım

tenor.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt