Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlı sahurlar üstadım“Arkalı it kurdu boğar” çok güzel bir atasözümüz...
Hayırlı sahurlar renktaşlar![]()
Bu şimdi komünist mi? Özel haremi var babası da playmate getiriyordu
Hiç erkeklerin içinde fotosu yok hep kadınların nedense sadece kadınlar mı yoldaş oluyor
Nerede riyakarlık bunlar orada![]()
yeraltı dünyası bayağı hareketli şu sıra herkes birbirini tehdit ediyor video çekipinan adam hakkında ne ufak 1 fikrim yok. çok umurumda da değil üstat. eğlence olsun diye attım.
sedat pekerin attığı son videoya denk geldim twitter da bakınırken. yurt dışına çıkmış, kendisi için bi dosya hazırlanmış emniyette ve önceden haber verilmiş gibi şeyler söylüyor. izledin mi? berat albayrak bitirecek beni diyor
yeraltı dünyası bayağı hareketli şu sıra herkes birbirini tehdit ediyor video çekip

garip şeyler söylüyor.
video hızılı 1 kademe arttır normal oluyo video![]()
Ömer’i Korkmaz afişe etti sonunda kaçtı çakıcı çıktı o kaçtı gerisi lafinan adam hakkında ne ufak 1 fikrim yok. çok umurumda da değil üstat. eğlence olsun diye attım.
sedat pekerin attığı son videoya denk geldim twitter da bakınırken. yurt dışına çıkmış, kendisi için bi dosya hazırlanmış emniyette ve önceden haber verilmiş gibi şeyler söylüyor. izledin mi? berat albayrak bitirecek beni diyor
ömer kim korkmaz kimÖmer’i Korkmaz afişe etti sonunda kaçtı çakıcı çıktı o kaçtı gerisi laf
Kaçıp laf atıyor bir de komik
Sehven olmuş mobildeyim Ömer Korkmaz olacaktıömer kim korkmaz kim
seydisehirli degil misinbu ne olm benle ne alakası var
seydisehirli degil misin
Lan at kafası adam senin yüzünden ceza almış.Allah acil şifa versin reyz. 1 an önce taburcu olur inşallah
@Emrah Duvar nerede yaw. arazi oldu. Koronaya mı bulaştı noldu acb