- 10 Nisan 2013
- 58.764
- 41.980
- 3.943
Hoş geldin üstat arkanı kolla üstat unutma "arkalı it kurdu boğar" demiş atalarımız...
Dikkat et sen de boğulma iso
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoş geldin üstat arkanı kolla üstat unutma "arkalı it kurdu boğar" demiş atalarımız...
Ben de kandilimi kutladın sandımDikkat et sen de boğulma iso
Necmi Koyuncu kim ?Ben de kandilimi kutladın sandımsonra irkildim hemen namümkün üstat senden öyle bir şey duymam
çok kadir geceleri göresin emrah...
Ben de kandilimi kutladın sandımsonra irkildim hemen namümkün üstat senden öyle bir şey duymam
çok kadir geceleri göresin emrah...
Bana artık vermeyin üstat yaSağol sen de gör. Biz kim neyi hakediyorsa onu veririz.
Yahu amirim 20 günlük ne yaptım ban bile beklemiyordum benSağol sen de gör. Biz kim neyi hakediyorsa onu veririz.

Microsoft Office programlarını öğrenci işi, ücret ödemeden edinme yollarında bilgilendirecek var mı?
Üstat ilgisine karşılık verip hemen ilk fırsatta terk edeceksin o zaman o peşinden gelir ilk geldiğinde refüze et ama üçletme
Abi yanlış taktik veriyon adama. Vur geç taktiği vermen lazımÜstat ilgisine karşılık verip hemen ilk fırsatta terk edeceksin o zaman o peşinden gelir ilk geldiğinde refüze et ama üçletme
Sonrası sana kalmış, beyfendi olursan sana sadık olur
Kaybetme korkusu yaşamadığından hemcinslerine göre kendilerini eksik hissediyorlar demek ki revaçta biri ki beni kaybetmeyi göze alıyor diye kadınlar farklı bir canlı türü aslında daha zekiler amı akıllı değiller mantık yok yani
Niye ya belki sevecekler birbirlerini?Abi yanlış taktik veriyon adama. Vur geç taktiği vermen lazım
Katılıyorum Şerafettin Bey. Ülke için adalet isteyenler forumda adaleti sağlamıyor. Umarım davanın arkasında durursun.İsim değişikliği başlığına neden yazamıyorum? Doğru söylediğim için değil mi? Bazen akp iktidarına benzetiyorum forumdaki adaletsizliği