Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
mutlu yıllar abi umarım 2021, 20 gibi olmaz![]()
Allah kabul etsin.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mutlu yıllar abi umarım 2021, 20 gibi olmaz![]()
Allah kabul etsin.

idari soruşturma ✖
Kim sağlamıyor adaleti, neymiş adaletsiz olan?Katılıyorum Şerafettin Bey. Ülke için adalet isteyenler forumda adaleti sağlamıyor. Umarım davanın arkasında durursun.
![]()
Allah kabul etsin.
Yok öyle bişey abi ya. Adaletsiz olan şey sadece en son 15 20 gün banlanmamKim sağlamıyor adaleti, neymiş adaletsiz olan?

15-20 gün değil 2 gün banlanmışsın üstüne 10 gün daha atmışlar, döndüğün gibi ortalığı karıştırmaya çalıştığın için.Yok öyle bişey abi ya. Adaletsiz olan şey sadece en son 15 20 gün banlanmam![]()
![]()
buyur şerafettin ben bu zulmu delmek icin talebini baslıga yazayımİsim değişikliği başlığına neden yazamıyorum? Doğru söylediğim için değil mi? Bazen akp iktidarına benzetiyorum forumdaki adaletsizliği
Arkadaşın Türklüğünden emin değilim her Türk devlet karşısında hele ki mülkiye amiriyse verdik kırkı attık korku şeklinde davranır bu bizim geleneğimizdir yeni liberal düzen maalesef nesilleri de bozuyor adamın yolu hiç devlet dairesine düşmemişya küçük çocuklar falan bir şey istiyor valiler cevap veriyor ya
ertesi gün haberlere falan çıkıyor olay
bu dangalak da aynısını yapmak istemiş
mallık