Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
02.06.2014
Galatasaray'ın Fernando Torres planı

1. "Şampiyonlar Ligi’ne Chelsea’de olduğu gibi yine direkt katılacaksın. Ayrıca burada yedek kulübesi derdin yok, sağlıklı olduğun sürece banko oynayacaksın.”
2. "İstanbul’a gelişinde, sahaya ayak bastığında öyle bir sevgi ve coşkuyla karşılaşacaksın ki, Atletico ve Liverpool’da bile böylesini görmemiş olabilirsin.”
3. "İşin maddi kısmına gelince... Garanti para, maç başı, prim ve özel bonuslarla İngiltere’de kazandığın paranın kesinlikle gerisinde kalmazsın.”

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın, FANATİK’e yaptığı, “Bir ya da iki süperstar alacağız” açıklamasının yankıları sürerken, bu sözün gerçeğe dönüşmesi için yoğun bir çalışma yürütülüyor. Listede en dikkat çeken isimlerden biri olan Fernando Torres için ise özel bir hazırlık var. Kariyeri düşüşte gibi görünmesine rağmen İspanya Milli Takımı’nın Dünya Kupası kadrosunda kendisine yer bulan 30 yaşındaki golcüye, tek kelimeyle ‘müthiş’ bir teklif yapılacak. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde 12 maç oynayan Chelsea, bunların sadece 5 tanesinde Torres’i ilk onbirde kullanmış, bu durum da İspanyol oyuncuyu bir hayli rahatsız etmişti. Sarı-Kırmızılı yönetim, hazırladığıteklifte ilk olarakbuna vurgu yapıp, “Galatasaray da Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılıyor. Ayrıca bu kez kulübede oturma gibi bir endişe yaşamana gerek yok” denilecek. Teklifin 2. bölümünde olaya biraz romantizm katılacak! Torres’e İstanbul’a gelmeyi seçerse burada karşılaşacağı ortam anlatılacak.
Para problem değil

Atletico Madrid ve Chelsea’yi tercih etmeden önce Liverpool’da bir efsane olan Torres’e şu mesaj verilecek: Buradaki aşk, sevgi ve coşku bambaşka. Teklifin 3. ve son bölümü ise tamamen duygusal! Ada’da vergiler çıktıktan sonra 4.2 milyon pound (Yaklaşık 15 milyon TL) kazanan yıldız oyuncuya buna yakın bir ücret önerilecek. 35 yaşında Galatasaray’a gelen Drogba’ya 1.5 sezon için 10 milyon Euro (28.5 milyon TL) ödeyen Sarı-Kırmızılılar, süperstar için kesenin ağzının açılabileceğini bir kez daha gösterecek.

Keşke parçalıyla izleyebilseydik.

bütün cemaat mensupları gerizekalı olmak zorunda mı
gerçi akıllı olsa cemaatle işi ne benim hatam

Sözde cemaatin cehaletine mi yanayım polisin orantısız gücüne mi bilemedim

bütün cemaat mensupları gerizekalı olmak zorunda mı
gerçi akıllı olsa cemaatle işi ne benim hatam
Ortada kurallara aykırı bir durum varsa, polis yetkilerinin ölçüsünde gerekeni yapmak zorundadır. Polisin bu şekilde vatandaşı darp etmeye hakkı yok. Twitter'da birsürü görüntü var. Açık seçik darp edilmişler.
Bugün bu görüntülere dini veya sosyal görüşlerinden ötürü ses çıkarmayıp destekleyenler, yarın haksız yere aynı polisler tarafından ağzı burnu kırıldığı zaman ağlamaya hakkı olmaz.
AKP ile zerre alakam yoktur, bu tür cemaatleri vs de hiçbir şekilde desteklemiyorum. Ama ortada polisin orantısız müdahalesi var ve bu yanlış.

Ortada kurallara aykırı bir durum varsa, polis yetkilerinin ölçüsünde gerekeni yapmak zorundadır. Polisin bu şekilde vatandaşı darp etmeye hakkı yok. Twitter'da birsürü görüntü var. Açık seçik darp edilmişler.
Bugün bu görüntülere dini veya sosyal görüşlerinden ötürü ses çıkarmayıp destekleyenler, yarın haksız yere aynı polisler tarafından ağzı burnu kırıldığı zaman ağlamaya hakkı olmaz.
AKP ile zerre alakam yoktur, bu tür cemaatleri vs de hiçbir şekilde desteklemiyorum. Ama ortada polisin orantısız müdahalesi var ve bu yanlış.
ben polis haklı mı dedim
cemaatçiler gerizekalı dedim

Bu adamları tatlı dille yola getiremiyorsun. Amaçları zaten bu. Ne kadar zorluk varsa çıkartıyorlar polise, poliste en son çare zor kullanıyor mecbur.

ben polis haklı mı dedim
cemaatçiler gerizekalı dedim
Ben senin özelinde söylemedim zaten. Nedense emojilerden anladığım kadarıyla insanların darp edilmesi birilerinin hoşuna gitmiş. Konu protesto hakkını kullanan işçilere yapılan ortantısız müdahele olsa buralar yangın yeriydi haklı olarak. Yanlışa yanlış demeyi öğrenmesi lazım insanların ama görüyorum ki o seviyeye gelmemize daha çok var.

Bu konuda da son mesajım budur. Daha fazla tartışmaya girmek istemiyorum kimseyle. Açık seçik bir şekilde kendimi ifade ettim yeterince.

Ben senin özelinde söylemedim zaten. Nedense emojilerden anladığım kadarıyla insanların darp edilmesi birilerinin hoşuna gitmiş. Konu protesto hakkını kullanan işçilere yapılan ortantısız müdahele olsa buralar yangın yeriydi haklı olarak. Yanlışa yanlış demeyi öğrenmesi lazım insanların ama görüyorum ki o seviyeye gelmemize daha çok var.

Bu konuda da son mesajım budur. Daha fazla tartışmaya girmek istemiyorum kimseyle. Açık seçik bir şekilde kendimi ifade ettim yeterince.
oke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt