Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Ibrahim Özveren abi nası olmuş![]()
Bu forumda sondaki haline saplamak isteyecek 5 kişi bulurum@Ibrahim Özveren abi nası olmuş![]()
ilki için de 3 kişi falan çıkar sankiBu forumda sondaki haline saplamak isteyecek 5 kişi bulurum
Bu forumda sondaki haline saplamak isteyecek 5 kişi bulurum
Abi evlenmeden önce yengeye '' gel bi denize girelim '' filan de istersen.Bu durumda kim kime saplar, orasi muamma. Dikkat etmek lazım
Abi evlenmeden önce yengeye '' gel bi denize girelim '' filan de istersen.
Yüzüne hortum tutamayacağına göre, böyle bir çözüm mantıklı olabilir.![]()
Makyajını çıkart da gerçek yüzünü görelim desen daha inandırıcı olur.Bu devrin kizlari bunu yemiyor ya.. Yeni taktik geliştirmek lazim. Şuan 'yagmur altında şemsiyesiz, romantik bir yürüyüşe varmisin' taktiği üzerinde yogunlasiyorum![]()
Üstat şart koşacaksın ben makyaj sevmiyorum diye neredeyse kabul etmeyen çıkmıyor bunu da yanaktan öpmem lazım ben Fransız usulü öpüşmek istemiyorum gibi yöntemlerle yapabilirsinBu devrin kizlari bunu yemiyor ya.. Yeni taktik geliştirmek lazim. Şuan 'yagmur altında şemsiyesiz, romantik bir yürüyüşe varmisin' taktiği üzerinde yogunlasiyorum![]()
Üstat şart koşacaksın ben makyaj sevmiyorum diye neredeyse kabul etmeyen çıkmıyor bunu da yanaktan öpmem lazım ben Fransız usulü öpüşmek istemiyorum gibi yöntemlerle yapabilirsin
Ne demek esas zaten evlilikte lazımAbi sen bu isin kitabini yazmissin. Izin ver ders alayim senden![]()
![]()