Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pilotum demedin evet ama Serkan Veren’in pilot olduğunu ima ettiği mesajları inkar etmedin. Mesajlar duruyor.
Ya kelime oyunu yapma, nasıl koydum geçen ama :D Hem senden puan aldım. Hem sana puan vermedim. Hem sen ilk 3'e giremedin. Hemde ben ŞAMPİYON oldum. ;)

Pilotum demedin evet ama Serkan Veren’in pilot olduğunu ima ettiği mesajları inkar etmedin. Mesajlar duruyor.
yav adam devlet hava meydanlarında çalışıyor

her dhm 'de çaışan pilot mu olacak

kontrolör adam

forumdan örnek vereyim sana daha kolay anlaman için

forumdaki her üye admin mi? bazıları sarı üye bazıları moderatör bazıları kırmızı üye

böyle düşün

iyi para var mı reyis yer hizmetlerinde

alım var mı bu aralar
TGS sanırım Temmuz ayında alıp yapacak. Ben Memur statüsündeyim. 20 sene olacak neredeyse TK dan çalışmaya başlayalı. Neler gördük neler, TK'ya girmek için sağlam bir dayı olması lazım yada Kartal İHL'den sağlam tanıdıkların olacak.

TGS sanırım Temmuz ayında alıp yapacak. Ben Memur statüsündeyim. 20 sene olacak neredeyse TK dan çalışmaya başlayalı. Neler gördük neler, TK'ya girmek için sağlam bir dayı olması lazım yada Kartal İHL'den sağlam tanıdıkların olacak.
TGS ayrı ayrı çalışıyor değil mi

TK ayrı pegasus ayrı falan

onların ortak çalışan memurluk gibi bir şeyleri yok mu

ne kadar saçma yav hepsinin ayrı olması

TGS ayrı ayrı çalışıyor değil mi

TK ayrı pegasus ayrı falan

onların ortak çalışan memurluk gibi bir şeyleri yok mu

ne kadar saçma yav hepsinin ayrı olması
TK ayrı Pegasus ayrıdır.
TGS ise TK'nın taşeronluğunu yapmaktadır. TK aynı zamanda TGS hisserdarlarındandır.

Niye o zaman tayyericiyim diye bizi kopardin ustad ? Isin yerdeymis tayyare dedigin goklerde olur
Türk Hava Yolları mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Ayrıca TAMA'nın gazına gelip üstüme gelme lütfen, bizde o Tayyareler gökyüzünden uçsun diye yerdeyken hizmet veren birimdeyiz. Biz o hizmeti vermesek o uçaklar hava da kalamaz. ;)

Türk Hava Yolları mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Ayrıca TAMA'nın gazına gelip üstüme gelme lütfen, bizde o Tayyareler gökyüzünden uçsun diye yerdeyken hizmet veren birimdeyiz. Biz o hizmeti vermesek o uçaklar hava da kalamaz. ;)
Hostes bir manitam var idi tayyarede tanismis idik portakal suyu ikram ederken , hey gidi gunler bu yuzden tayyarenin onemi bende muhimdir

Ya kelime oyunu yapma, nasıl koydum geçen ama :D Hem senden puan aldım. Hem sana puan vermedim. Hem sen ilk 3'e giremedin. Hemde ben ŞAMPİYON oldum. ;)

Ben alıştım ki sana puan verip senden alamamaya. Benim için bir klişe. Geçenlerde de senin puanın olmadan şampiyon oldum

Hostes bir manitam var idi tayyarede tanismis idik portakal suyu ikram ederken , hey gidi gunler bu yuzden tayyarenin onemi bende muhimdir
Olabilir. Şaşırmam ki, bizim hostes hanımlar bayağı güzel oluyorlar.

yav adam devlet hava meydanlarında çalışıyor

her dhm 'de çaışan pilot mu olacak

kontrolör adam

forumdan örnek vereyim sana daha kolay anlaman için

forumdaki her üye admin mi? bazıları sarı üye bazıları moderatör bazıları kırmızı üye

böyle düşün

Biliyorum. Sen doğum iznindeyken bir sene falan foruma uğramadığın dönemde Levent abi’yi gayet iyi tanıdım. Yaptığı işi de biliyorum. Sabah güzel başladık öyle devam edelim mi;

Fenerium'dan alış veriş yapan bir adamı GSCimbom Şampiyon yaptı ne diyeyim. :)

Bir daha Fenerium internet mağazasından Alışveriş yapmam. AVM ye girmeyeyim diye öyle bir şey yaptım. Artık korona olurum mağazaya giderim yine de internetten almam!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt