- 19 Mart 2014
- 29.530
- 30.953
- 2.718
Pilotum diye bir mesajımı göster, forumu bırakırım.Niye o zaman pilotum diye hava atıyorsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pilotum diye bir mesajımı göster, forumu bırakırım.Niye o zaman pilotum diye hava atıyorsun?
Havayollari tavana koşuyor.![]()
Pilotum diye bir mesajımı göster, forumu bırakırım.![]()
Ya kelime oyunu yapma, nasıl koydum geçen amaPilotum demedin evet ama Serkan Veren’in pilot olduğunu ima ettiği mesajları inkar etmedin. Mesajlar duruyor.
Oda değil, ben Yer Hizmetleri Şefiyim.pilot değil hava trafik kontrolcüsü
yav adam devlet hava meydanlarında çalışıyorPilotum demedin evet ama Serkan Veren’in pilot olduğunu ima ettiği mesajları inkar etmedin. Mesajlar duruyor.
iyi para var mı reyis yer hizmetlerindeOda değil, ben Yer Hizmetleri Şefiyim.
TGS sanırım Temmuz ayında alıp yapacak. Ben Memur statüsündeyim. 20 sene olacak neredeyse TK dan çalışmaya başlayalı. Neler gördük neler, TK'ya girmek için sağlam bir dayı olması lazım yada Kartal İHL'den sağlam tanıdıkların olacak.iyi para var mı reyis yer hizmetlerinde
alım var mı bu aralar
TGS ayrı ayrı çalışıyor değil miTGS sanırım Temmuz ayında alıp yapacak. Ben Memur statüsündeyim. 20 sene olacak neredeyse TK dan çalışmaya başlayalı. Neler gördük neler, TK'ya girmek için sağlam bir dayı olması lazım yada Kartal İHL'den sağlam tanıdıkların olacak.
Niye o zaman tayyericiyim diye bizi kopardin ustad ? Isin yerdeymis tayyare dedigin goklerde olurOda değil, ben Yer Hizmetleri Şefiyim.
TK ayrı Pegasus ayrıdır.TGS ayrı ayrı çalışıyor değil mi
TK ayrı pegasus ayrı falan
onların ortak çalışan memurluk gibi bir şeyleri yok mu
ne kadar saçma yav hepsinin ayrı olması
Türk Hava Yolları mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Ayrıca TAMA'nın gazına gelip üstüme gelme lütfen, bizde o Tayyareler gökyüzünden uçsun diye yerdeyken hizmet veren birimdeyiz. Biz o hizmeti vermesek o uçaklar hava da kalamaz.Niye o zaman tayyericiyim diye bizi kopardin ustad ? Isin yerdeymis tayyare dedigin goklerde olur
Hostes bir manitam var idi tayyarede tanismis idik portakal suyu ikram ederken , hey gidi gunler bu yuzden tayyarenin onemi bende muhimdirTürk Hava Yolları mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Ayrıca TAMA'nın gazına gelip üstüme gelme lütfen, bizde o Tayyareler gökyüzünden uçsun diye yerdeyken hizmet veren birimdeyiz. Biz o hizmeti vermesek o uçaklar hava da kalamaz.![]()
Ya kelime oyunu yapma, nasıl koydum geçen amaHem senden puan aldım. Hem sana puan vermedim. Hem sen ilk 3'e giremedin. Hemde ben ŞAMPİYON oldum.
![]()
Fenerium'dan alış veriş yapan bir adamı GSCimbom Şampiyon yaptı ne diyeyim.Ben alıştım ki sana puan verip senden alamamaya. Benim için bir klişe. Geçenlerde de senin puanın olmadan şampiyon oldum
Son donemdeki sakalarini begeniyorumPilotum demedin evet ama Serkan Veren’in pilot olduğunu ima ettiği mesajları inkar etmedin. Mesajlar duruyor.
Olabilir. Şaşırmam ki, bizim hostes hanımlar bayağı güzel oluyorlar.Hostes bir manitam var idi tayyarede tanismis idik portakal suyu ikram ederken , hey gidi gunler bu yuzden tayyarenin onemi bende muhimdir
yav adam devlet hava meydanlarında çalışıyor
her dhm 'de çaışan pilot mu olacak
kontrolör adam
forumdan örnek vereyim sana daha kolay anlaman için
forumdaki her üye admin mi? bazıları sarı üye bazıları moderatör bazıları kırmızı üye
böyle düşün
Fenerium'dan alış veriş yapan bir adamı GSCimbom Şampiyon yaptı ne diyeyim.![]()