- 26 Kasım 2012
- 185.601
- 258.285
- 5.998
bira ne
cider dururken
cider dururken
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeşil şişeden bi kere içtim sevmemiştim garip gelmişti tadıözel serisi var efesin yeşil şişe o da güzel
evet o aynı hala
deplasman önceleri güzel gidiyor
köy yerlerinde hala içiyolar kahvelerdebira ile ilgili bir flood okumuştum.80 öncesi kahvelerde falan serbestmiş.Alkollu içki yerine geçmiyormuş.Sanılanın aksine darbe ile değil efes tuborg çekişmesi dolasıyla kaldırılmış.
buldum.
Kurma değil miydi yani bu olay?
Gscimbom mobil
Ne çabuk unuttuk ama. Hoş kimse de çıkıp hesap sormadı zamanındaDeğil tabi ne kurması ? şehitlik verildi bu cocuklara seneler sonra.
Ne çabuk unuttuk ama. Hoş kimse de çıkıp hesap sormadı zamanında
Antep’te benim bile giremeyeceğim mahalleler var artık ve Suriyeli filan değillero videoyu seyrettiğim zaman uzun sure kendime gelemedim.Şimdi fotoğraflarını görunce daha da kötu oldum.İşin kötusu bunu yapan itin antepte muhtemelen ulkenin nimetlerinden faydalanıyor olması.
Bu olayin unutturulabilmesi hatta hic adamakilli gundeme gelmemesi bile basli basina basimizdaki neoosmanlici-ihvancilari gondermek icin bir sebepDeğil tabi ne kurması ? şehitlik verildi bu cocuklara seneler sonra.
Son 18 yılda bu gözler neler neler gördü de troller sineye çekti.Yazık!Bu olayin unutturulabilmesi hatta hic adamakilli gundeme gelmemesi bile basli basina basimizdaki neoosmanlici-ihvancilari gondermek icin bir sebep
Bunlarin gorusu ve omurgasizligi zaten belli de bunlarin yaninda yer alip ben vatanseverim diyenlerden hesap soracak bir tepki hukumeti gelmeli, yapilacak cok is var
as isoSelamün Aleyküm Ahali