Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bira ile ilgili bir flood okumuştum.80 öncesi kahvelerde falan serbestmiş.Alkollu içki yerine geçmiyormuş.Sanılanın aksine darbe ile değil efes tuborg çekişmesi dolasıyla kaldırılmış.

bira ile ilgili bir flood okumuştum.80 öncesi kahvelerde falan serbestmiş.Alkollu içki yerine geçmiyormuş.Sanılanın aksine darbe ile değil efes tuborg çekişmesi dolasıyla kaldırılmış.
köy yerlerinde hala içiyolar kahvelerde
ben benzinliklerde falan satıldığını hatırlıyom 2000li yıllarda

Kalkıp gidemediğimiz yerlere dalıp gidiyoruz
iyi forumlar

Ne çabuk unuttuk ama. Hoş kimse de çıkıp hesap sormadı zamanında

o videoyu seyrettiğim zaman uzun sure kendime gelemedim.Şimdi fotoğraflarını görunce daha da kötu oldum.İşin kötusu bunu yapan itin antepte muhtemelen ulkenin nimetlerinden faydalanıyor olması.

o videoyu seyrettiğim zaman uzun sure kendime gelemedim.Şimdi fotoğraflarını görunce daha da kötu oldum.İşin kötusu bunu yapan itin antepte muhtemelen ulkenin nimetlerinden faydalanıyor olması.
Antep’te benim bile giremeyeceğim mahalleler var artık ve Suriyeli filan değiller

İkincisi Adıyaman

Eskiden Adanalılar olarak gururlanırdık dolapdereye hacıhüsreve gaziye tarlabaşına sütlüceye tehlikeli semt diyorlar diye

Polisin tikkocular ve conolardan sonra baş edemediği üçüncü grup şehirlerde dokumacılar oldu

Camilerde namaz kılmıyorlar zındıklık diye işidli tabi orada saklanacak zira suriyeli mücahitler gayet ılımlı kalıyorlar bunların yanında bu bilinen bir şey sadece medya bilmesin isteniyor

Değil tabi ne kurması ? şehitlik verildi bu cocuklara seneler sonra.
Bu olayin unutturulabilmesi hatta hic adamakilli gundeme gelmemesi bile basli basina basimizdaki neoosmanlici-ihvancilari gondermek icin bir sebep

Bunlarin gorusu ve omurgasizligi zaten belli de bunlarin yaninda yer alip ben vatanseverim diyenlerden hesap soracak bir tepki hukumeti gelmeli, yapilacak cok is var

Bu olayin unutturulabilmesi hatta hic adamakilli gundeme gelmemesi bile basli basina basimizdaki neoosmanlici-ihvancilari gondermek icin bir sebep

Bunlarin gorusu ve omurgasizligi zaten belli de bunlarin yaninda yer alip ben vatanseverim diyenlerden hesap soracak bir tepki hukumeti gelmeli, yapilacak cok is var
Son 18 yılda bu gözler neler neler gördü de troller sineye çekti.Yazık!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt