- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.636
- 3.298
Forumda sesi tok youtuber var mı?
Hayirdir dostum ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda sesi tok youtuber var mı?
Kendisine özel mesaj yoluyla ulaşmaya çalıştım ama henüz geri dönüş alamadık.@Özgür Aslan
ub.mesaji
Nasil bir manyaksin yavKendisine özel mesaj yoluyla ulaşmaya çalıştım ama henüz geri dönüş alamadık.
Bilindiği üzere @Anadolu Tat 1071 kurumsal üyelik ismiyle gscimbom forumunda ticari bir hesap olarak dijital yaşantımı sürdürmekteyim.
Şirketimiz çok köklü olmakla beraber geniş bir mutfak yelpazesine sahiptir, kısaca restoranlarımız hakkında bilgi vermek gerekirse, (spoilerdadır)
Hakkımızda - Tarihçe
İki kardeşin kurduğu Anadolu Tat 1071, severek ve özenerek hazırladıkları yemekleri ile kısa sürede haklı bir şöhrete kavuşur. Özellikle şehir dışından gelen müdavimlerin tüm ısrarlarına rağmen şube açmayı uzun süre düşünmezler.
Önceliği daima lezzet standardını korumak olan Anadolu Tat 1071 ailesinin nesillerdir aynı tadı ve damağı koruyarak bunu başarır. Talep değil üretim arttıkça büyüyecek bir iş planı oluştururlar. Her bir adımda aile büyüklerinin onayını alarak kapasite artırımı ve altyapının oluşturulmasının ardından 1071 yılında ilk kez anadolululu müdavimleri ile buluşur.
1071 Nisan’da Selçuklu mimarisinden esinlenen tarzı, 120m2 kapalı, 100m2 açık alanı, muhteşem bahçesi ve terasıyla ilk restoranı hizmete girdi.
Anadolu Tat 1071 949. yılını doldurduğunda 71 adet restoranı, 10 adet et marketi, bunları besleyen 4000 büyükbaş kapasiteli besi çiftliği, ISO ve HELALDER belgeli modern üretim tesisi, 1071 dönümü aşkın tarım arazisi ve de her biri çok değerli 1071’ü aşkın çalışanı ile ülkemizin en önemli ekonomik varlıklarından birine dönüşür.
Özgür bey ve youtube kanal sahiplerinden şirketimizin tanıtımı açısından fiyat teklifi almaktayız. Kendisine bu teklifi yapma nedenimiz ise samimi ve tok bir sese sahip olmasıydı. Şirketimizin ismi görüleceği üzere insanı biraz yoran ve sık sık telaffuzu zor olan bir tamlamadan oluşuyor.
Çoğu reklam anlaşmamızın deneme çekimlerinde, markamızın sloganını 5. ve 6. tekrarlarında youtuber arkadaşın sesi çatallaşmaya aynı zamanda markayı kötü gösterir şekilde cılızlaşmaya başlamaktadır.
forumdaki youtuber arkadaşlardan ricamız aşağıdaki formu doldurarak şirketimize bir fiyat teklifi vermeniz. Mümkünse "Anadolu Tat 1071" markasını seri seri sloganlar halinde vurgulayan bir ses kaydınız ile başvurunuzu göndermenizdir.
Anadolu Tat 1071 Markası Youtube Reklamı - Fiyat Teklifi Formu
Bu anlaşma ile güçlü marka değerimizle uzun yıllar boyunca reklam yüzümüz olabilirsiniz.
Bu metne okumak için vakit ayıran herkese teşekkür ederiz.
Anadolu Tat 1071 şirketler grubu.
@Murat Durmaz o meşhur videoyu alabilir miyiz rtaşYunanistan ile bugün yaşanan sıcak gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir tarafta Mısır, diğer tarafta Ermenistan, şimdi de Yunanistan. Bunlar bir bok çeviriyor ama...
öyle bi sahıs forumumuzda yokurYiğit K. Sorunsalı
adlı topicim nerde? Niye silindi ?!!!
Hangi konuyu örtbas etmeye çalıyorsunuz lan
öyle bi sahıs forumumuzda yokur
mantıklı halledıyorumYiğitle ilgili tüm verileri silin
Cevap gelmedi bende yemeden yattım... insafsızlar@Sergen Zeren
ub.mesaji