Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alooo yorum atın.

I Need Postive Feedback.

Transfer Istihbarat Şefi

Vatana millete hayırlı olsun.
Xbox One Wireless Controller'im bugün geldi.

Ekli dosyayı görüntüle 86720

Bilgisayar için Gamepad lazımdı...
Ayrıca Smartphone için de kullanıyorum.

Güzel Android oyunlar var + NES, SNES, N64, PSP, PS1, GameCube gibi Emulator Oyunları da oynayabiliyorum.

Bir de USB-C <=> HDMI Kablo ile Telefonu büyük TV'ye bağlıyorum... Resmen Konsol oluyor.

Ekli dosyayı görüntüle 86722

Böylece hem Retro Konsolum oluyor, modern Android (çoğunlukla FPS) Konsolüm oluyor bir de Portable Handheld.

Ekli dosyayı görüntüle 86724

Baya keyif veriyor :-)
(n)

Muazzam Oyun.

Bunu oynuyorum bu aralar baya

Transfer Istihbarat Şefi

zemini ordan söküp kafasını patlatmadıgına şükretsin
çizilemez kardeşim yere falan

iyide adam kötü niyetle çizmemiş ki sokak sanatçısı bir sürü ülkenin bayrağı var orada. Madem vatanını çok seviyorsun çık gel Türkiye'de yaşa o zaman daha 2 kelime almanca bilmiyor birde!

iyide adam kötü niyetle çizmemiş ki sokak sanatçısı bir sürü ülkenin bayrağı var orada. Madem vatanını çok seviyorsun çık gel Türkiye'de yaşa o zaman daha 2 kelime almanca bilmiyor birde!
nerede yaşadığı fark etmez vatan bayrak sevgisi konumdan bagımsızdır başka ülkelerin bayragı var diye bizimki de olacak değil bi şey yapmamış adam silmiş o kadar.

Şu videoyu izledim akşam akşam yine moralim bozuldu. Belki adamın aldığı bira dandik bir marka olabilir, o ayrı ama 15-20 euro ortalamaya iyi diyebileceğimiz bir markadan bir kasa bira alınabiliyor sanırım. Burada birim fiyatı bu kadar. Arada böyle uçurum fark olması sinir bozucu bir durum. Ev, araba falan geçtim de şöyle ufak tefek şeylerde bile uçurumun olması çok berbat bir durum.

Şu videoyu izledim akşam akşam yine moralim bozuldu. Belki adamın aldığı bira dandik bir marka olabilir, o ayrı ama 15-20 euro ortalamaya iyi diyebileceğimiz bir markadan bir kasa bira alınabiliyor sanırım. Burada birim fiyatı bu kadar. Arada böyle uçurum fark olması sinir bozucu bir durum. Ev, araba falan geçtim de şöyle ufak tefek şeylerde bile uçurumun olması çok berbat bir durum.
Ben 4 yıldır evde yapıyorum

images (13).webp

Ne güzel işte haramdan sakınıyoruz
Selam ve dua ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt