- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
sagol sevgili dostum.
bu arada bana kadim dostum de. öbürü gay gibi oluyor
Elbette kadim dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sagol sevgili dostum.
bu arada bana kadim dostum de. öbürü gay gibi oluyor
Hemşehri sayiliriz ben de Fatih'liyim. Yarisi kirmizi siyah yarisi sari kirmizi atki takarsin. Bosu bosuna gerilmeye degmez. Zira Karagumruk'te rahatsiz cok. Katakulliye gitmeni istemem.Ben bu Karagümrüğün bu kadar ciddi ciddi geleceğini tahmin etmiyordum Süper Lige.
Şimdi benim sorunum şöyle ; Doğma büyüme Karagümrüklüyüm. Vefanın stadında top oynayangillerdenim kısaca. Gençlik yıllarında tribüne önem verir her maça giderdim. Eyüpspor maçının birisinde boynuma ve yüzüme bıçak yaraları alınca tribün işini kestim ama klüple hala içli dışlıyım.
Geçen sene çakır keyf söz vermişim içki masasında ; eğer Karagümrük süper lige gelirse Galatasaray Karagümrük maçlarında Karagümrüğü tutacağım diye.
Şimdi ben böyle bir söz verdim mi tam olarak hatırlamamakla beraber bu dedikleri şeyi kattiyen yapamam. Yani mizacıma ters. Galatasaray ÖZBABAMSPOR la maç yapsa ben yine Galatasarayı tutarım.
Bana klüp yönetiminde ufak bir görev bir de maçlara gelmemi istiyor klüpteki abiler-büyüklerimiz. Her neyse biz o tarafı semt aşkımızla aşarız da.. Ben bu Galatasaray maçlarında karagümrüğü tutma gibi bir densizlik yapamam. Söz verdiysen söz sözdür diyorlar haklı olarak. Çıkar yol bulamıyorum ya 30 senelik dostlarımla ilişiği keseceğim yada 32 yıllık sevdam Galatasaraya kendi çapımda ihanet edeceğim.
İhanet edemeyeceğim sanırım abilere bu saatten sonra kurabiye olduklarını beyan etme vakti..
dip not: Taksici ekrem de yönetimde. eski postlarımdan hatırlayanlar hatırlar nasıl bir rahatsız olduğunu.
kavatlığın yılı yoktur
Canı çekmiştir. Gönderir geri 1 - 2 güne
Arı zehri laboratuvarda meme kanseri hücrelerini yok etti
Araştırma çerçevesinde 300'ün üzerinde bal ve yaban arısı zehri test edildi. Bal arısının ana bileşeni "melitin" olan zehrinin tek konsantrasyonunun, laboratuvarda agresif meme kanseri hücrelerini bir saat içinde öldürdüğü, bu esnada diğer hücrelere asgari ölçüde zarar verdiği görüldü.
Bilim insanları dozajın artırılması halinde ise toksisitenin (zehirlilik) yükseldiğine dikkati çekti.
Uzmanlar ayrıca sentetik olarak da üretilebilen melitinin tek başına kanser hücresinin büyümesini engellediğini keşfetti.
Keşif "heyecan verici" olarak nitelendirilirken, bilim insanları konuyla ilgili daha fazla çalışma yapılması gerektiğine işaret etti.
Arı zehrinin daha önce melanom gibi diğer türler açısından kanser karşıtı içeriklere sahip olduğu bulunmuştu.

Yav bu sefer P de izlemedim, o minvalde herhangi bir şey de aratmadım. Zaten her gece yatmadan geçmişi tamamen temizliyorum. Niye bu reklamlar sürekli karşıma çıkıyor abi.
Ekli dosyayı görüntüle 92258
Yazı fontunu değiştirir misinYav bu sefer P de izlemedim, o minvalde herhangi bir şey de aratmadım. Zaten her gece yatmadan geçmişi tamamen temizliyorum. Niye bu reklamlar sürekli karşıma çıkıyor abi.
Ekli dosyayı görüntüle 92258
@Cihan Ağzıkara acaba tabletimi ele mi geçirdi? İzlese izlese o izler çünkü.P izlemissin.