Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Cidden soruyorum, yazı fontunda ne var ki? Standart hali bu yav. Neyi kaçırıyorum?Yazı fontunu değiştirir misin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cidden soruyorum, yazı fontunda ne var ki? Standart hali bu yav. Neyi kaçırıyorum?Yazı fontunu değiştirir misin
çok kötü kardeşim standart degil degişmiş comic sans mı buCidden soruyorum, yazı fontunda ne var ki? Standart hali bu yav. Neyi kaçırıyorum?
Bilmem. Tablet room'lu.çok kötü kardeşim standart degil degişmiş comic sans mı bu
Yazı fontunu değiştirir misin
Yav bu sefer P de izlemedim, o minvalde herhangi bir şey de aratmadım. Zaten her gece yatmadan geçmişi tamamen temizliyorum. Niye bu reklamlar sürekli karşıma çıkıyor abi.
Ekli dosyayı görüntüle 92258

Tüh be belli oldu@Cihan Ağzıkara acaba tabletimi ele mi geçirdi? İzlese izlese o izler çünkü.
Ağzının tadını biliyorsun he.Tüh be belli oldu![]()
Istanbulda yasarken defalarca komsunun kedi bunu yapiyodu. Aha dusdu dusecekti hep xDBu kediler manyak ha.Sabah balkona çıktım sigara için, baktım karşı dairede kedinin teki demirlere tırmanmış aşağı bakıyor.2 dk falan durdu geri indi.Ev 5.katta bu arada.Ulan dusecek diye ödum koptu.
Lisans mi?Yarın KPSS'ye girecek renktaşlarıma başarılar dilerim
EvetLisans mi?
Benim kedi gecen gun dustu yav baya aradim bulamadim en son biyere sinmis arka ayagi kirilmis. Alcida yatiyor simdi daha dun kendine biraz biraz geldiBu kediler manyak ha.Sabah balkona çıktım sigara için, baktım karşı dairede kedinin teki demirlere tırmanmış aşağı bakıyor.2 dk falan durdu geri indi.Ev 5.katta bu arada.Ulan dusecek diye ödum koptu.
Benim kedi gecen gun dustu yav baya aradim bulamadim en son biyere sinmis arka ayagi kirilmis. Alcida yatiyor simdi daha dun kendine biraz biraz geldi
Bi an rica uzerine mi yazdin diye aklimdan gecti okuyunca
Benim kedi gecen gun dustu yav baya aradim bulamadim en son biyere sinmis arka ayagi kirilmis. Alcida yatiyor simdi daha dun kendine biraz biraz geldi
Bi an rica uzerine mi yazdin diye aklimdan gecti okuyunca
Filelik is degil ya yarasa gibi cikmadigi yer yok bahceye cikiyor bağdan taa çatiya cikiyor tirmanarak artik kusmu kovaliyor arimi kovaliyor napiyosa dusuyo isteGeçmiş olsun reis.Bu fileler falan var onlardan taktır diyorsan.
Filelik is degil ya yarasa gibi cikmadigi yer yok bahceye cikiyor bağdan taa çatiya cikiyor tirmanarak artik kusmu kovaliyor arimi kovaliyor napiyosa dusuyo iste
Sokak kedisiydi zaten annesi ortaliktan kaybolunca sokaktan almistim reis. Cok hipearktif ama kilo olarak cok agir bi hayvan oldu cunyir olmasina ragmen buyuk kedilerden bile daha buyuk duruyor. Hava sicak olunca bahceye cikip bağdan tirmanarak aksiyon yasiyor kendince. Ucuz kurtuldu ya baya kafaya taktim ama kendini temizlemeye su icmeye falan basladi buradan sonrasi kolay olur gibi.Cins kediler sıkıntısız galiba ama bu sokak kedileri hiperaktif.