Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kediler manyak ha.Sabah balkona çıktım sigara için, baktım karşı dairede kedinin teki demirlere tırmanmış aşağı bakıyor.2 dk falan durdu geri indi.Ev 5.katta bu arada.Ulan dusecek diye ödum koptu.
Istanbulda yasarken defalarca komsunun kedi bunu yapiyodu. Aha dusdu dusecekti hep xD

Bu kediler manyak ha.Sabah balkona çıktım sigara için, baktım karşı dairede kedinin teki demirlere tırmanmış aşağı bakıyor.2 dk falan durdu geri indi.Ev 5.katta bu arada.Ulan dusecek diye ödum koptu.
Benim kedi gecen gun dustu yav baya aradim bulamadim en son biyere sinmis arka ayagi kirilmis. Alcida yatiyor simdi daha dun kendine biraz biraz geldi
Bi an rica uzerine mi yazdin diye aklimdan gecti okuyunca

Benim kedi gecen gun dustu yav baya aradim bulamadim en son biyere sinmis arka ayagi kirilmis. Alcida yatiyor simdi daha dun kendine biraz biraz geldi
Bi an rica uzerine mi yazdin diye aklimdan gecti okuyunca

Geçmiş olsun reis.Bu fileler falan var onlardan taktır diyorsan.

Filelik is degil ya yarasa gibi cikmadigi yer yok bahceye cikiyor bağdan taa çatiya cikiyor tirmanarak artik kusmu kovaliyor arimi kovaliyor napiyosa dusuyo iste

Cins kediler sıkıntısız galiba ama bu sokak kedileri hiperaktif.

Cins kediler sıkıntısız galiba ama bu sokak kedileri hiperaktif.
Sokak kedisiydi zaten annesi ortaliktan kaybolunca sokaktan almistim reis. Cok hipearktif ama kilo olarak cok agir bi hayvan oldu cunyir olmasina ragmen buyuk kedilerden bile daha buyuk duruyor. Hava sicak olunca bahceye cikip bağdan tirmanarak aksiyon yasiyor kendince. Ucuz kurtuldu ya baya kafaya taktim ama kendini temizlemeye su icmeye falan basladi buradan sonrasi kolay olur gibi.
He bi arada cami tam acmayip ustten acma mevzusu olur ya cam o haldeyken bacaklarini kistirip camda asili kalmisti o da ayri bi hikaye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt