Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel diyorsun da ben Serkan’a güvenmiyorum ki. Cevap versem Mahir ibne diye adımı çıkarır
Evet gayet olası vardır öyle tuhaf huyları. Açık konuşayım senden böyle bir cevap beklemiyordum. Serkan'ı seksist olmakla itham edip feminist vari bir mesaj döşemeni bekliyordum.

Evet gayet olası vardır öyle tuhaf huyları. Açık konuşayım senden böyle bir cevap beklemiyordum. Serkan'ı seksist olmakla itham edip feminist vari bir mesaj döşemeni bekliyordum.

Ya ne feminizmi bu saatte! Beni şöyle düşün! Hani entelektüeller ortamlarda cool görünürler ama zaafını yakaladın mı tam bir taşralıya dönüşürler ya... öyle düşün! Bu saatte taşralaşan bir entelektüel olarak gör Beni.

bir de o amcanın son lafındaki vurgulayarak söylediği ''canım'' kelimesi sivaslıların ağzına pelesenk olmuş durumda

Ya ne feminizmi bu saatte! Beni şöyle düşün! Hani entelektüeller ortamlarda cool görünürler ama zaafını yakaladın mı tam bir taşralıya dönüşürler ya... öyle düşün! Bu saatte taşralaşan bir entelektüel olarak gör Beni.
Yoo entelektüeller öyle şeyler yapmazlar, entelektüel görünümlü aveller yapar o dediğini. Entelektüel görünümlü avellerle takılan birisi de kendini entelektüel sanan bir aveldir, dolayısıyla sen kendini entelektüel sanan bir avelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt