Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Ne yani her daim bir moderatör yok mu? Şimdi ana avrat sövsem, yasadışı şeyler yazsam, suç unsuru oluşturan şeyler yapsam sabaha kadar burada kalacak mı![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yani her daim bir moderatör yok mu? Şimdi ana avrat sövsem, yasadışı şeyler yazsam, suç unsuru oluşturan şeyler yapsam sabaha kadar burada kalacak mı![]()

Genelde online bir mod olur ama askerdeki gibi nöbet yazıldığını sanmıyorum, gerçi net bir bilgim de yok ama yoktur yani heraldeNe yani her daim bir moderatör yok mu? Şimdi ana avrat sövsem, yasadışı şeyler yazsam, suç unsuru oluşturan şeyler yapsam sabaha kadar burada kalacak mı![]()
Nasıl seri kafa açıyorum ama alırım bir alkışınızı.
Genelde online bir mod olur ama askerdeki gibi nöbet yazıldığını sanmıyorum, gerçi net bir bilgim de yok ama yoktur yani heralde![]()
Al işte @Mehmet Eroğlu online burada. Her daim bir moderatör vardır yav. Forum başıboş bırakılmıyordur bence.
kız olsaydım ali kemale verirdim
Teselli derken ? Kız olma mevzusuysa yok sana vermezdim çok net bir şekilde.
Kız olsaydım.
elektrik gitti geldi, bir anlık araziydimAl işte @Mehmet Eroğlu online burada. Her daim bir moderatör vardır yav. Forum başıboş bırakılmıyordur bence.
Kanka 3-4 saatte bir tek tek 33 lük gidiyorum demiştin ama pek öyle görünmüyor. İtiraf et şu an kaçıncıdasın ?
Olmasın zaten kola bile daha çok kafa yapabilir o içtiğinden.4 tane 33 lük bira içtim bu bir şey değil ki. Her şey yolunda
Yatmadan bi caps bilede keyfim yerine gelsinelektrik gitti geldi, bir anlık araziydim
Olmasın zaten kola bile daha çok kafa yapabilir o içtiğinden.
Saçma.Maksat kafa yapmak değil. Boğazımız kurumasın diye içiyoruz.
senle @sergen babyYatmadan bi caps bilede keyfim yerine gelsin