Anlaşıldı şefMülleri tuttuğumdan delikanlı dediğimden ben de Turancı olduğumdan araya kaynamışsın üstat o imalar bana nazire olsun diye paylaşılır memoş sağolsun bak nelere sebebiyet veriyor araya gitmişsin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlaşıldı şefMülleri tuttuğumdan delikanlı dediğimden ben de Turancı olduğumdan araya kaynamışsın üstat o imalar bana nazire olsun diye paylaşılır memoş sağolsun bak nelere sebebiyet veriyor araya gitmişsin

As liboş memo adamı neden uçurdun doğru mu söylediklerisa by liboş
Benimle ne alakası var bir ithamım yok müller örneğini de herkes biliyor yapan adamla da postlaştık üstüme oynama üstatNecmi ve alp ucacak gibi
GS için kurşun atan da yiyen de şereflidir. Asıl mahkeme yüce forum ahalisinin gönlündeki mahkemedir. Eyvallah.Necmi ve alp ucacak gibi
Sus konuşma sen kimsiniz ya tanımıyorum biz seni lütfen vatanperver jargon kullanma liberal takıl ihale bende kalmasınGS için kurşun atan da yiyen de şereflidir. Asıl mahkeme yüce forum ahalisinin gönlündeki mahkemedir. Eyvallah.
As liboş memo adamı neden uçurdun doğru mu söyledikleri![]()
Fake üyeyse neden işlem yapmıyorsunuz bana tuzak mı kuruyorsunuz sana da esenlikler diliyorum Aslan kardeşim benim Allah muvaffak etsin amin ecmain canım kardeşim hürmetler ederim...7. hesabı yine uçtu
kendine dikkat et fake üyelerle takılmaktan hakkında işlem başlatmış @Recep Yıldırım
Ucmaya merakliysakaç kere uçtu zaten arkadaş her geldiğinde de aynı şeyi yazıyor enteresan 1i
Nerelerdesin sen üstat
Nerelerdesin sen üstat
NeyleUğraşıyoruz üstat
İşbaşı yaptın mı üstat hangi sektörü kalkındırıyorsun?İş güç
İşbaşı yaptın mı üstat hangi sektörü kalkındırıyorsun?
Fatih Terim'e ''eleman'' diyen sen miydin ?Kaç kere uçtun diyorsun admin bey de bir kere dişe dokunur sebepten dolayı uçmadım. Zamanında Hamzaoğlu'na yerli seviciliği için hakaret ettim(jem Paul ve Maxi Rodriguez konularından ötürü herkes ediyordu gittikten sonra. Bir ben süresiz ceza aldım). Diğeri de yakın zamanda Keramettin admin resmen keyfi olarak banladı beni, Thomas müller e gay yazan elemana çıkıştım diye sebep bile gösterilmeden 7 yıllık hesabımı banladı, Twitter'dan da yazdım ok.yazarak geçiştirdi tamam eyvallah dedim. Üstteki arkadaşa da tamam banlasınlar diyorum. Asla garip yorumlar yapmıyorum ayrıca. Galatasaraylıyım kendi forumumuzda yazmak istiyorum diye garip olduğumu düşünmüyorum.
Nabersiniz