Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GS için kurşun atan da yiyen de şereflidir. Asıl mahkeme yüce forum ahalisinin gönlündeki mahkemedir. Eyvallah.
Sus konuşma sen kimsiniz ya tanımıyorum biz seni lütfen vatanperver jargon kullanma liberal takıl ihale bende kalmasın 🥺müteahhitim ulan ben hürmetler çıkış yapıyorum esen kalın... hayırlı günler dilerim @Keramettin TANRIVERDİ

Kaç kere uçtun diyorsun admin bey de bir kere dişe dokunur sebepten dolayı uçmadım. Zamanında Hamzaoğlu'na yerli seviciliği için hakaret ettim(jem Paul ve Maxi Rodriguez konularından ötürü herkes ediyordu gittikten sonra. Bir ben süresiz ceza aldım). Diğeri de yakın zamanda Keramettin admin resmen keyfi olarak banladı beni, Thomas müller e gay yazan elemana çıkıştım diye sebep bile gösterilmeden 7 yıllık hesabımı banladı, Twitter'dan da yazdım ok.yazarak geçiştirdi tamam eyvallah dedim. Üstteki arkadaşa da tamam banlasınlar diyorum. Asla garip yorumlar yapmıyorum ayrıca. Galatasaraylıyım kendi forumumuzda yazmak istiyorum diye garip olduğumu düşünmüyorum.
Fatih Terim'e ''eleman'' diyen sen miydin ?

Kamp işlerinden anlayan var mı yav? Yeme içme aletleri hakkında falan bilgi paslayın biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt