Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda Yildirim Tanriverdi'ye karsin bir kalkisma soz konusu gibi

Adana düz dünya derneği başkanı açıklama yapmıstı dünyanın küre oldugunu ispatlayana 50.000 tl verecegini soylemişti 2 yıl oluyor..
Düz zaten.
Küre olsa mesela A takımının defansı B kalecisini göremez. Ama dünya düz olduğu için görebiliyor.
1604009823501.png

Uzun ara verince foruma adapte olmakta güçlük çekiyorum, forum biraz daha ciddileşmiş/durulmuş gibi geldi belki 1-2 güne has bir durumdur. Hani yıllardır görmediğin akrabalarınla bayramda bir araya gelirsin bayramlaşma faslından sonra bir sessizlik olur ya tam o duruma benzer duygular içindeyim :ROFLMAO:

Edit. Bu arada o son üye mehmet arkın benim, forumun şifresini bilmiyordum sıfırlamak istedim bir süre mail gelmeyince olmayacak heralde diyip yeni üyelik almıştım, onaylamamazlık yapmayın diye de @gscimbom.com maili ile aldım üyeliği :)

Uzun ara verince foruma adapte olmakta güçlük çekiyorum, forum biraz daha ciddileşmiş/durulmuş gibi geldi belki 1-2 güne has bir durumdur. Hani yıllardır görmediğin akrabalarınla bayramda bir araya gelirsin bayramlaşma faslından sonra bir sessizlik olur ya tam o duruma benzer duygular içindeyim
2020 forumu cok degistirdi herkes gergin

Uzun ara verince foruma adapte olmakta güçlük çekiyorum, forum biraz daha ciddileşmiş/durulmuş gibi geldi belki 1-2 güne has bir durumdur. Hani yıllardır görmediğin akrabalarınla bayramda bir araya gelirsin bayramlaşma faslından sonra bir sessizlik olur ya tam o duruma benzer duygular içindeyim :ROFLMAO:
aynı durum şahsımda da mevcut ;)

Sende mi yoktun, kıpsını yirim senin Memo :D ?

İşin kötüsü 2021 daha çok gerecek, daha da kötü geçecek gibi.
evet yaklaşık 3 aydır araziyim diyebilirim, ara ara girsem de normalde geçirdiğim sürenin %5 i anca vardır
yavaş yavaş dönüyorum ama bir tutukluk söz konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt