Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
reyiz ekonomik kurtuluş savaşının fişeğini yakmış.
Tam bir dövize yatırım fırsatı geliyor herhalde 12 yi zorlayacaklar sonra sıfır atarız en kotu ne olacak

Onu nereden hatırladın yav :D mart-nisan gibi stokladığım dondurulmuş tavukları diyorsun sanırım, onlar bana yar olmadı sokaktaki köpeklere kedilere gitti.
Abi sen gittikten sonra kafamı öyle meşgul etti ki bu soru, anlatamam. :D

Ek olarak şeyi de sorayım aklıma gelmişken, sebzeleri meyveleleri nasıl dezenfekte ediyorsun abi? En son onu da düşünüyordun. :D

Abi sen gittikten sonra kafamı öyle meşgul etti ki bu soru, anlatamam. :D

Ek olarak şeyi de sorayım aklıma gelmişken, sebzeleri meyveleleri nasıl dezenfekte ediyorsun abi? En son onu da düşünüyordun. :D
Artık tek başıma takılmadığım için dikkat etmeye başlarım, biraz salmıştım gezerken çünkü kimseyle görüşmüyordum şimdi annemleri babamları vs göreceğim için dikkat ederim tekrardan. Ne yaparım, markete gidip alışveriş yapmam online sipariş veririm gelenleri direkt balkona atarım artık havalar soğudu malum sıkıntı olmaz, ertesi gün içeri alırım aldıklarımı. Paketli gıdaları ise sudan geçiririm, bakliyat vs gibi şeyleri de kavonoza boşaltırım. Mart-nisan'da böyle yapıyordum aynen devam ederim.

Edit. Bulaşma ezici çoğunlukla nefes ve burun yoluyla oluyormuş muhtemelen bu kadar titizlenmeye gerek yok ama tedbirden zarar gelmez 10 dakikamı ya alır ya almaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt