Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çoğu mekanın mikrodalgada ısıtıp önüne koyduğu kuru et, hazır balıktan zaten ustalık, şeflik diye katmerle para alıyorlar, hiçbir emeğin olmadığı hazır kutu meşrubattan normalinin 2-2.5 katı fiyat alınması neresinden bakarsan bak düzenbazlıktır.

Nerede yiyon sen yav? İşini hakkıyla yapan yerler o şekilde yapmaz

Nerede yiyon sen yav? İşini hakkıyla yapan yerler o şekilde yapmaz

Ankara'da HD, Ata, Keskinler hepsi bu mantıkta yapıyor. Koca Kızılay'da Necatibey tarafındaki Yeşil Nalın dışında adam akıllı İskender-döner yiyebileceğin bir yer kalmamıştı, o da kapandı. Çayyolu tarafında güzel 3-4 mekan var ama daha merkezdeki dönercilerin genel durumu ve tutumu bu şekildedir.

Kurtarmıyor daha aşağısı zaten. Her yerden kar yapması gerek. Ama Jacobs filtre kahve de içmezsin ya

Ben evimde makinede kahve yapmıyorum. Sağlıklı günlerde dışarıdan alır içerdim. Şimdilerde almıyorum. French Press aldım ve kahve olarak markette onu gördüm. Tadını ben de beğenmedim. Ama yokluk işte. Lakin kahve önerisi konusundaki önerileri dikkate aldım.

Ben evimde makinede kahve yapmıyorum. Sağlıklı günlerde dışarıdan alır içerdim. Şimdilerde almıyorum. French Press aldım ve kahve olarak markette onu gördüm. Tadını ben de beğenmedim. Ama yokluk işte. Lakin kahve önerisi konusundaki önerileri dikkate aldım.
Düzgün yapılan french>dandirik bir makine kahvesi

en sevdigin kahve cesidini alalim
@Tahir Mahir Koç link varmış bak. Ben dükkanda mix yaptırıyorum ama Guatemala iyidir. Sana yada bir başkasına uymayabilir

f/p olarak tavsiye ederim

@Tahir Mahir Koç link varmış bak. Ben dükkanda mix yaptırıyorum ama Guatemala iyidir. Sana yada bir başkasına uymayabilir

f/p olarak tavsiye ederim

ben kahve icmem knk mümkün mertebe
kahve icmek madrabazliktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt