Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birşey soracağım hani şu kulak içine böyle bir alet sokup ucunu ateşle yakıyorlar sonra için de kulaktaki pislik toplanıyor. Hiç yapan ya da kullanan oldu mu. Geçen bir yerde görmüştüm şimdi aklıma geldi yine

sent via GSC

Birşey soracağım hani şu kulak içine böyle bir alet sokup ucunu ateşle yakıyorlar sonra için de kulaktaki pislik toplanıyor. Hiç yapan ya da kullanan oldu mu. Geçen bir yerde görmüştüm şimdi aklıma geldi yine

sent via GSC
Zararlı diyorlar ona. Yaptıracaksan iyice araştır.

Kizini kaca satiyorsun? Yuhhh be, ulan bu kadar da olmaz!

2018'de CHP Bitlis İl Başkanı Veysi Uyanık'ın inşaat firmasında sekreter olarak işe başlayan H.D.C. ifadesinde, Uyanık'ın ilişki teklifini reddettiği için ailesi ve kendisinin ölüm tehditleri aldığını, sahte belgelerle borçlandırıldığını öne sürdü. H.D.C. şunları söyledi: "Babama 'Kızını kaça satıyorsun, onunla beraber olmak istiyorum. Parası neyse vereceğim gönderin' demiş. Babam, konuşmak için ofisine gitti. Tartışma sırasında orada çalışan emekli polis Ferhat Ş., arkadan babamın üzerine atlamış. Ferhat Ş.'nin üzerine düşmesi sonucu oradaki bir kişi beyin kanaması geçirdi. Bunun üzerine babam tutuklandı. Bu olayın ardından Veysi Uyanık ve Ferhat Ş. belinde tabanca ile kapımıza gelip bana 'Bizimle gelmezsen bir daha baban dışarı çıkamaz. Seni, anne ve ablanı öldürürüz' dediler. Benimle birlikte olmak istediğini ısrarla söyledi. 5-6 kez hat değiştirmek zorunda kaldım. Sahte belgeyle beni borçlandırmışlar. Hakkımda 27 bin liralık icra takibi başlatıldı."

0x0-chpli-baskandan-olum-tehdidiyle-taciz-gelmezsen-anneni-ve-ablani-oldururum-1607722401447.webp

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sent via GSC
Git doktora kulaklarini temizlet. Bana dua edeceksin bunu yaparsan :asd:

Soyledigin şey zararlı.

Abi kulak zarını temizlemek lzm. Kir birikiyor orada ve bazi insanlarda sistem bu kiri temizlemeye yetmiyor. Bu da kulagı tıkayıp ses iletiminde sorun yasamasina sebebiyet veriyor.

Bu sorunu yasayanlardan biri bendim. Yikama da yok artik, elektrik supurgesi gibi ses cikaran bi cihazla derinlemesine temizlik sunuyorlar. Hayat tekrar basladı bu islemi yaptiktan sonra bende. Sol kulagımda bayagi kir birikmisti, kulaga su kaçmış gibi geziyordum :asd:

Canın soyledigi yontem zararlı. Kulak temizleme aparatlari var uçları pamuklu, o daha fazla zararlı, kiri iyice iceriye hapsediyor temizlemek yerine yaw.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt