- 20 Ağustos 2017
- 23.941
- 16.286
- 1.838
Arapca zannettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arapca zannettim
Boşuna ruh hastası olmamış deseneAşırı kahve içmekten oluyor. Forum da bile kahve konuları açıyor.
Sunuculuk icin gerekli olan donanima sahip diye goruyorum. Ne dersiniz
@Emrah Duvar @Sertan Nalbant @Can Radamel Falcao @Hidayet Sarıdağ @Berke Deniz
no to racism@Emrah Duvar değil mi bu
Zararlı diyorlar ona. Yaptıracaksan iyice araştır.Birşey soracağım hani şu kulak içine böyle bir alet sokup ucunu ateşle yakıyorlar sonra için de kulaktaki pislik toplanıyor. Hiç yapan ya da kullanan oldu mu. Geçen bir yerde görmüştüm şimdi aklıma geldi yine
sent via GSC
Zararlı diyorlar ona. Yaptıracaksan iyice araştır.
Al la dinle cahil, güzel konu

Git doktora kulaklarini temizlet. Bana dua edeceksin bunu yaparsanBirşey soracağım hani şu kulak içine böyle bir alet sokup ucunu ateşle yakıyorlar sonra için de kulaktaki pislik toplanıyor. Hiç yapan ya da kullanan oldu mu. Geçen bir yerde görmüştüm şimdi aklıma geldi yine
sent via GSC
Kulak burun boğaz doktorunda mı yaparlar kank?Git doktora kulaklarini temizlet. Bana dua edeceksin bunu yaparsan![]()
Soyledigin şey zararlı.
Kulak burun boğaz doktorunda mı yaparlar kank?
sent via GSC
Git doktora kulaklarini temizlet. Bana dua edeceksin bunu yaparsan
Soyledigin şey zararlı.
Abi kulak zarını temizlemek lzm. Kir birikiyor orada ve bazi insanlarda sistem bu kiri temizlemeye yetmiyor. Bu da kulagı tıkayıp ses iletiminde sorun yasamasina sebebiyet veriyor.Neden ?