Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.242
- 91.125
- 5.093
Canını kim sıktı ihtiyar?Edit .Ben sana küstüm yav unuttum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Canını kim sıktı ihtiyar?Edit .Ben sana küstüm yav unuttum.
Cevahir yav. Çok ters hareketleri oldu geçtiğimiz günlerde.Canını kim sıktı ihtiyar?
Canını kim sıktı ihtiyar?
Edit .Ben sana küstüm yav unuttum.
Sen ve dağ.. Biraz da gülelim.Tavşan küsmüş haberi yok dağın
Sen ve dağ.. Biraz da gülelim.
Edit .Ben sana küstüm yav unuttum.
Dağsın ya haberin yoktur.Neden küstük hakikaten? Benim haberim var mıydı?
Dağsın ya haberin yoktur.
Bir şey yok ya uzatacak komiklikler şakalar modunda olmadığımı farkedip sildim.
Sıkılıyorum. Sık olmasının sebebi tamamen bu. Bakma forumda çizdiğim profil ile uzaktan yakından alakam yok normal hayatta, gayet karamsar gayet ciddi gayet cıvıklıktan uzak bir insanım normalde de işte bu pandemi süreci sebebiyle bir şey yapamama hali, zaman zaman kafa güzelliği falan derken zaman geçirmek için cıvıyorum. Bazen de (ki son dönemde sık oldu biraz)s... et diyip editliyorum uzatmamak için.Son zamanlarda sık sık editlerine denk geliyorum. Acaba nasıl halt yedi de editledi diye bir düşünmüyorum değil.
Sıkıldım. Normalde bugün o dediğim yere gidecektim de sokağa çıkma yasağını unuttumHızlı duygu geçişlerin beni çok kaygılandiriyor. Trambolin mi oynasak acaba
Sıkıldım. Normalde bugün o dediğim yere gidecektim de sokağa çıkma yasağını unuttumYarına kaldı.
Lokasyon nereydi abi şehir sınırları içinde mi?Sıkıldım. Normalde bugün o dediğim yere gidecektim de sokağa çıkma yasağını unuttumYarına kaldı.
Hayır değil, bolu sınırları içinde bir yer.Lokasyon nereydi abi şehir sınırları içinde mi?
Sıkılıyorum. Sık olmasının sebebi tamamen bu. Bakma forumda çizdiğim profil ile uzaktan yakından alakam yok normal hayatta, gayet karamsar gayet ciddi gayet cıvıklıktan uzak bir insanım normalde de işte bu pandemi süreci sebebiyle bir şey yapamama hali, zaman zaman kafa güzelliği falan derken zaman geçirmek için cıvıyorum. Bazen de ki son dönemde sık oldu biraz s... et diyip siliyorum uzatmamak için.
Hayır değil, bolu sınırları içinde bir yer.
En güzeli ağabey de şimdi soğuktur ya hiç yukselemedim valla, haftasonu spor bahsi şimdi BlackJack derken müptezel olucam galiba ağabey önerilere açığımHayır değil, bolu sınırları içinde bir yer.
İtiraf başlığıma katkıda bulunmanı bekliyorum. Sende malzeme çoktur.
Başlığım falan, bir sahiplenmeler... Bu forumdaki ilk genel sohbet başlığını benim açtığımı biliyor musun sen? Hayırdır?