Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son zamanlarda sık sık editlerine denk geliyorum. Acaba nasıl halt yedi de editledi diye bir düşünmüyorum değil.
Sıkılıyorum. Sık olmasının sebebi tamamen bu. Bakma forumda çizdiğim profil ile uzaktan yakından alakam yok normal hayatta, gayet karamsar gayet ciddi gayet cıvıklıktan uzak bir insanım normalde de işte bu pandemi süreci sebebiyle bir şey yapamama hali, zaman zaman kafa güzelliği falan derken zaman geçirmek için cıvıyorum. Bazen de (ki son dönemde sık oldu biraz)s... et diyip editliyorum uzatmamak için.

Sıkılıyorum. Sık olmasının sebebi tamamen bu. Bakma forumda çizdiğim profil ile uzaktan yakından alakam yok normal hayatta, gayet karamsar gayet ciddi gayet cıvıklıktan uzak bir insanım normalde de işte bu pandemi süreci sebebiyle bir şey yapamama hali, zaman zaman kafa güzelliği falan derken zaman geçirmek için cıvıyorum. Bazen de ki son dönemde sık oldu biraz s... et diyip siliyorum uzatmamak için.

Aklı başında olan insanın şu dönemde karamsar olmaması düşük ihtimal. Ayrıca yapılan araştırmalara göre insanın normalde olduğunun aksinde davranması deşarj olması için iyi bir yöntemmiş. Buna olanak sağladığı için gsc'de yazmaya devam ediyoruz sanırım. Gerçi yapılan araştırma kısmını ben salladım ama ota boka araştırma yapan adamlar bu konuyu da illaki araştırmışlardır.

Başlığım falan, bir sahiplenmeler... Bu forumdaki ilk genel sohbet başlığını benim açtığımı biliyor musun sen? Hayırdır?

Türkiye konjonktür olarak bu çizgide. Ben merkezci bir politik söylem var. Dilime yansımış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt