Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı durumdayım, sadece twitter hesabım var ama tamamen haber takibi amaçlı aktif kullanmıyorum yani. İnsanları inandırmakta güçlük çekiyorum, vardır da vermiyorsun diye alınıyorlar hatta.
Abi ben zaten flörtleşeceğimi(manitumdan uzaklaşıp heyecan arayınca) reelden buluyorum, dışarı çıkacağım edeceğim arkadaşlarımla telefondan hallediyorum.

Bana ne kim ne yapıyor ediyor ne fotoğraf paylaşıyor, zaten haberimin olması gerekenlerden haberim oluyor. Haber için takip edeceksem de daha iyi alternatifler mevcut. Twitter zaten kimse seni takip etmese de olur haber amaçlı.

Abi ben zaten flörtleşeceğimi(manitumdan uzaklaşıp heyecan arayınca) reelden buluyorum, dışarı çıkacağım edeceğim arkadaşlarımla telefondan hallediyorum.

Bana ne kim ne yapıyor ediyor ne fotoğraf paylaşıyor, zaten haberimin olması gerekenlerden haberim oluyor. Haber için takip edeceksem de daha iyi alternatifler mevcut. Twitter zaten kimse seni takip etmese de olur haber amaçlı.
Tinder zaman zaman kullanılabilir ama onu kullandığım dönemler olmuştu ama dediğin gibi facebook,instagram falan bana da gereksiz geliyor, yapmacık yapmacık sahte işler, çoğunluk böyle tabi düzgün kullananlar da var ama azınlık baya.

Son düzenleme:
Tinder zaman zaman kullanılabilir ama onu kullandığım dönemler olmuştu ama dediğin gibi facebook,instagram falan bana da gereksiz geliyor, yapmacık yapmacık sahte işler.
Ya insanları tanıyoruz, herkesin çevresinde vardır. Kıçına don alacak parası yok, instagrama iki fotoğraf atmak için neler neler yapıyorlar.

arkadaşlar sabahları uyku problemim var ve işe geç kalmamak adına philipsin alarmını aldım

1609768649904.png

fakat bu meret neresinden kapatılır bir türlü bulamadım. ne yaptıysam kapanmadı lütfen yardımcı olun

Screenshot_2021-01-07-21-15-19-676_com.miui.gallery.webp

Koronayla ilgili konuşurken Allah'tan geldi hükümet ne yapsın susuzluk olunca İmamoğlu önlem almadi

biraz önce yan binadaki ablanın görüntüsünü çektim. Yardim çığlına benziyor polisi aramali mıyım? Hanima gösterdim esniyor olabilir dedi ama kafam çok karıştı

20210108_132758.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt