- 10 Mart 2013
- 121.612
- 158.392
- 5.068
yılın trollünde sana boşuna oy vermedim üstat. scoutingim iyidir.İyi anlaşabileceğim üyelere benziyorlar ama yine de siz bilirsiniz tabi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yılın trollünde sana boşuna oy vermedim üstat. scoutingim iyidir.İyi anlaşabileceğim üyelere benziyorlar ama yine de siz bilirsiniz tabi.
Abi ben zaten flörtleşeceğimi(manitumdan uzaklaşıp heyecan arayınca) reelden buluyorum, dışarı çıkacağım edeceğim arkadaşlarımla telefondan hallediyorum.Aynı durumdayım, sadece twitter hesabım var ama tamamen haber takibi amaçlı aktif kullanmıyorum yani. İnsanları inandırmakta güçlük çekiyorum, vardır da vermiyorsun diye alınıyorlar hatta.
Zafer, beyin tutarsızlıkları çok olsa da diye okudum Allah afetsin kendisinden özür diliyorumZafer beyin tutarsızlıklari çok olsa da foruma renk katacağı kesin
Tinder zaman zaman kullanılabilir ama onu kullandığım dönemler olmuştu ama dediğin gibi facebook,instagram falan bana da gereksiz geliyor, yapmacık yapmacık sahte işler, çoğunluk böyle tabi düzgün kullananlar da var ama azınlık baya.Abi ben zaten flörtleşeceğimi(manitumdan uzaklaşıp heyecan arayınca) reelden buluyorum, dışarı çıkacağım edeceğim arkadaşlarımla telefondan hallediyorum.
Bana ne kim ne yapıyor ediyor ne fotoğraf paylaşıyor, zaten haberimin olması gerekenlerden haberim oluyor. Haber için takip edeceksem de daha iyi alternatifler mevcut. Twitter zaten kimse seni takip etmese de olur haber amaçlı.
Ya insanları tanıyoruz, herkesin çevresinde vardır. Kıçına don alacak parası yok, instagrama iki fotoğraf atmak için neler neler yapıyorlar.Tinder zaman zaman kullanılabilir ama onu kullandığım dönemler olmuştu ama dediğin gibi facebook,instagram falan bana da gereksiz geliyor, yapmacık yapmacık sahte işler.
Bugün böyle bir şey olsa memlekette darbe olur.
televizyon kızlarıyla aran nasıl
Saplama şov izledik
@Berke Karabacak
iyi dobcuMesut özili sever misin pmp
ligin içinden geçer mi diyorsuniyi dobcu