- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
dünyanın en şanslı kadını
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dünyanın en şanslı kadını
lütfen biraz duyarli ol özellikle böyle hassas konularda. sözlükte şeyma subasinin özel konusu var oraya niye yazmıyorsun bunları
Psikolog varsada şu transfer durumlarından sonra kendini kaybedip mesleği bırakmıştır rdaşforumda psikolog var mı? Bilimsel bir kaynak için danışacağım.
Yok tez için bir konuda kaynak soracaktım.Psikolog varsada şu transfer durumlarından sonra kendini kaybedip mesleği bırakmıştır rdaş
dolandırılma derim
daha fazla reklam görmek istiyoruzşu reklamlara bir çözüm yok mu ?
Ekli dosyayı görüntüle 108786
kadınların reklamlarda metalaştırılması çok mu hoşuna gidiyooodaha fazla reklam görmek istiyoruz
huzurun tek adresi gscimbomdur üstat hoşgeldinMerhaba arkadaşlar, baya uzun zamandır yoktum şimdi öyle aklıma geldi hala açık mı gscimbomforum diye bir bakayım dedim açıkmış. Çok özlemişim girince sosyal medyanın kalabalığından sıkılmışım galiba burada huzur buldum resmen![]()
hoşgeldin renktaşMerhaba arkadaşlar, baya uzun zamandır yoktum şimdi öyle aklıma geldi hala açık mı gscimbomforum diye bir bakayım dedim açıkmış. Çok özlemişim girince sosyal medyanın kalabalığından sıkılmışım galiba burada huzur buldum resmen![]()
Merhaba arkadaşlar, baya uzun zamandır yoktum şimdi öyle aklıma geldi hala açık mı gscimbomforum diye bir bakayım dedim açıkmış. Çok özlemişim girince sosyal medyanın kalabalığından sıkılmışım galiba burada huzur buldum resmen![]()
hoşgelmişsenMerhaba arkadaşlar, baya uzun zamandır yoktum şimdi öyle aklıma geldi hala açık mı gscimbomforum diye bir bakayım dedim açıkmış. Çok özlemişim girince sosyal medyanın kalabalığından sıkılmışım galiba burada huzur buldum resmen![]()

belki de bugün bir aile babası evine 100 liralık aparat satamadığı için ekmek götüremeyecek
sen şimdi boşver aile babasını da iki gündür meteliğe kurşun atıyorum.belki de bugün bir aile babası evine 100 liralık aparat satamadığı için ekmek götüremeyecek