- 1 Ağustos 2009
- 46.862
- 49.139
- 4.708
sen şimdi boşver aile babasını da iki gündür meteliğe kurşun atıyorum.
sabahtan beri 2 like ancak alabildim
başımın gözümün sadakası olarak sana 5 10 adet like salladım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu şekil konuya giriş yapsan belki like şelalesi olabilirdi

Dunyanin en buyuk trollu. Adam baskanligi boyunca trolluk yapti lakin adami gerizekali sananlar oldu. Camasir suyu için demesi, çayna virus aciklamasi, ingiltere kraliçesinin yanında yaptiklari, daha aklıma gelmeyen binlerce sacmaligi hepsi trolluktu.Ekli dosyayı görüntüle 109665
Former White House aide Chris Sims wrote about the button in his 2019 book Team of Vipers.
He said that the twice-impeached president would prank visitors by hitting the button and suggesting it was related to the country’s nuclear weapons arsenal.
“Out of nowhere, he’d suddenly press the button,” wrote Mr Sims.
“Not sure what to do, guests would look at one another with raised eyebrows. Moments later, a steward would enter the room carrying a glass filled with Diet Coke on a silver platter, and Trump would burst out laughing.”
![]()
Biden removes Trump’s Diet Coke button from the White House
Staff would reportedly bring former president soda on a silver platterwww.independent.co.uk
@Hayri Cund @Murat Kara
Eğlenceli adamdı.Dünya mizahına yön veren bir lider idiDunyanin en buyuk trollu. Adam baskanligi boyunca trolluk yapti lakin adami gerizekali sananlar oldu. Camasir suyu için demesi, çayna virus aciklamasi, ingiltere kraliçesinin yanında yaptiklari, daha aklıma gelmeyen binlerce sacmaligi hepsi trolluktu.Eğlenceli adamdı.
1 yıldır kol gibi geliyor. Ev arkadaşımla birlikte ısıtma doğalgaz olmasına rağmen ayda 300 ün altında elektrik faturası çok nadir ödedik.Sa
Elektrik faturası son 2 aydır kol gibi gelen var mı?
1 yıldır kol gibi geliyor. Ev arkadaşımla birlikte ısıtma doğalgaz olmasına rağmen ayda 300 ün altında elektrik faturası çok nadir ödedik.
Sıfır bina olduğu için oturmak izni yeni alındı. Hadi sanayi değilde konut tarifesine geçtiğini düşün yine 220 230 lira gelecek.El faturasını görmeyen kendininkisini kol gibi sanırmış.
Seninki başka bir boyutmuş yav. 300 nedir :/
Sıfır bina olduğu için oturmak izni yeni alındı. Hadi sanayi değilde konut tarifesine geçtiğini düşün yine 220 230 lira gelecek.
Doğalgazla ısınan ve 2 kişinin yaşadığı bir eve yine çok