Batuhan Hatipoğlu
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2017
- 5.112
- 4.159
- 1.338
Ben varım
kardes no touch mi yaptin? Ben bi bucuk hafta önce veni vidi de ondan yaptim da bi kac sorum olacakti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben varım
Yok hocam ben yaptıralı 10 yıl oldu o yöntem var mıydı o zaman bilmiyorum. İlasik diye hatırlıyorum benimkinin yönteminikardes no touch mi yaptin? Ben bi bucuk hafta önce veni vidi de ondan yaptim da bi kac sorum olacakti
Yok hocam ben yaptıralı 10 yıl oldu o yöntem var mıydı o zaman bilmiyorum. İlasik diye hatırlıyorum benimkinin yöntemini
1 hafta içinde ameliyatın etkisinden ve koruma için taktıkları lensten kurtuldum. 1 ay içinde gözümdeki puslu görüntü düzeldi. 3 ay içinde dünyam güzelleşti diyebilirim rdaşım. Takibi 5 6 ayda da yüzde 100 olmuştur muhtemelenhaa anladim, iyilesme sürecleri farkli oluyor bu lazer yöntemine göre. Yüzde yüz görmeye ameliyattan sonra ne zaman ulastin renkdas?
1 hafta içinde ameliyatın etkisinden ve koruma için taktıkları lensten kurtuldum. 1 ay içinde gözümdeki puslu görüntü düzeldi. 3 ay içinde dünyam güzelleşti diyebilirim rdaşım. Takibi 5 6 ayda da yüzde 100 olmuştur muhtemelen
cok sagol baskan, bende iste 1,5 hafta oldu, sol göz cok iyi görüyor su an, sag göz bulanik puslu daha, insallah düzelir bi kac haftaya
İşte o pus 1 aya kadar rahat düzelir. Gerisi gözün yavaş yavaş iyiye gitmesi süreci
Tamamen normal rdaşım merak etmeInsallah renkdas, biraz tedirgin oldum, dedigim gibi sol göz baya düzeldi, tahminen 100% bulmusdur, sag göz ameliyattan önceli halinden tabiki daha iyi, ama yakini ve uzagi pusulu ve bulanik görüyor, normaldir insallah
Tamamen normal rdaşım merak etme
Samiyle Murat da gelsin dürümler bendenLan gelsin de bi karşılıklı 3'er dürüm yeriz o dert değil
Türkiye'nin Miamisi'nde Arsuz'da hep beraber rakı-balık masası kursam nasıl olur?Samiyle Murat da gelsin dürümler benden
Onura dürüm sözü verdim bi kere rakı balık ayrıTürkiye'nin Miamisi'nde Arsuz'da hep beraber rakı-balık masası kursam nasıl olur?
Sana bi ara demiştim dediğim yöntemle Onur'u sallandırıp denize bırakırız yükseklikten.O zaman ayılır bunu hep yapıyoruzOnura dürüm sözü verdim bi kere rakı balık ayrıayrıca Onur içer sapıtır sonra uğraşırız
![]()
Onura dürüm sözü verdim bi kere rakı balık ayrıayrıca Onur içer sapıtır sonra uğraşırız
![]()
töbe