Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haa anladim, iyilesme sürecleri farkli oluyor bu lazer yöntemine göre. Yüzde yüz görmeye ameliyattan sonra ne zaman ulastin renkdas?
1 hafta içinde ameliyatın etkisinden ve koruma için taktıkları lensten kurtuldum. 1 ay içinde gözümdeki puslu görüntü düzeldi. 3 ay içinde dünyam güzelleşti diyebilirim rdaşım. Takibi 5 6 ayda da yüzde 100 olmuştur muhtemelen

1 hafta içinde ameliyatın etkisinden ve koruma için taktıkları lensten kurtuldum. 1 ay içinde gözümdeki puslu görüntü düzeldi. 3 ay içinde dünyam güzelleşti diyebilirim rdaşım. Takibi 5 6 ayda da yüzde 100 olmuştur muhtemelen

cok sagol baskan, bende iste 1,5 hafta oldu, sol göz cok iyi görüyor su an, sag göz bulanik puslu daha, insallah düzelir bi kac haftaya

İşte o pus 1 aya kadar rahat düzelir. Gerisi gözün yavaş yavaş iyiye gitmesi süreci

Insallah renkdas, biraz tedirgin oldum, dedigim gibi sol göz baya düzeldi, tahminen 100% bulmusdur, sag göz ameliyattan önceli halinden tabiki daha iyi, ama yakini ve uzagi pusulu ve bulanik görüyor, normaldir insallah

Excel Makro ile ilgili bir sorum var yardımcı olabilecek biri var mıdır acep

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt