Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.755
- 36.273
- 2.773
Boş zamanlarda yaratılanlar mı?
o ne yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş zamanlarda yaratılanlar mı?
kafam güzelo ne yav
kafam güzel
Gal Gadot geldi aklıma, sonra ayna var karşımdakafa güzel olunca çirkin kalmaz zati
kadınlar diyorum çok güzeller
bazıları
Gal Gadot geldi aklıma, sonra ayna var karşımda
bakayım birefsane birisi gerçekten
irlandalı bir hatun var
italyadaki wingman daha doğrusu wingwoman ayarladı diyelim
kendimi atmam lazım irlandaya
bu konusmaların öncesı özel mesaj yoluylamı yapıldı konuya ortadan girilmiş gibi
yok direk konuya girdik recep. ön sevişme olmaksızınbu konusmaların öncesı özel mesaj yoluylamı yapıldı konuya ortadan girilmiş gibi
@Doruk Ata TANRIVERDİ bu baslıktakı son msjları arastırıp ne oluyor bana rapor olarak gonderebılırsen sevınırım uyelerın ozel mesajı ne kadar sık kullandıgını ogrenmemız gerekli
doruk incelemesini tamamlasınyok direk konuya girdik recep. ön sevişme olmaksızın
@Doruk Ata TANRIVERDİ kank araştıracakmışsındoruk incelemesini tamamlasın
konu spontane gelişmiş gibi gözüküyor.bu konusmaların öncesı özel mesaj yoluylamı yapıldı konuya ortadan girilmiş gibi
@Doruk Ata TANRIVERDİ bu baslıktakı son msjları arastırıp ne oluyor bana rapor olarak gonderebılırsen sevınırım uyelerın ozel mesajı ne kadar sık kullandıgını ogrenmemız gerekli
1 tane ile gargara bile yapmam at kafasıBelli o zaten 1 tane bira içmiş gibisin
Mumla denemeye kalkma la kendinde1 tane ile gargara bile yapmam at kafası
ben acı çekmekten gram keyif almam. benim canım fazlasıyla tatlıdır.Mumla denemeye kalkma la kendinde
Sorduk muben acı çekmekten gram keyif almam. benim canım fazlasıyla tatlıdır.