Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ap_17147647278478.jpg

@Emre Bari bu var bir de

bu konusmaların öncesı özel mesaj yoluylamı yapıldı konuya ortadan girilmiş gibi

@Doruk Ata TANRIVERDİ bu baslıktakı son msjları arastırıp ne oluyor bana rapor olarak gonderebılırsen sevınırım uyelerın ozel mesajı ne kadar sık kullandıgını ogrenmemız gerekli
yok direk konuya girdik recep. ön sevişme olmaksızın

bu konusmaların öncesı özel mesaj yoluylamı yapıldı konuya ortadan girilmiş gibi

@Doruk Ata TANRIVERDİ bu baslıktakı son msjları arastırıp ne oluyor bana rapor olarak gonderebılırsen sevınırım uyelerın ozel mesajı ne kadar sık kullandıgını ogrenmemız gerekli
konu spontane gelişmiş gibi gözüküyor.
Emrah zaten Gal Gadot karısına fena aşık. o kadar aşık ki onunla cinsel anlamda birşeyler hayal dahii etmiyor. yine de bu karının cinsel hayatı nasildir diye de için içini yiyor.

banada defalarca gal gadot diye bir karı var ona aşıgım gibisinden birseyler söyledi. başta yengemiz diye hiç kötü düsünmemistim sonraları sorular arttıkça bende bunu bir başka gözle izlemeye başladım. Kendiside hatirlayacaktır en son bana kalçaları da ufak diye bir tarif kullanmısti. O karıyı övmeyi çok seviyor.

benzer hamleyi Emre Bariye de yapmis ama çirkin mi çirkin irlandalı bir karıyla topu taça atmış. adam sana güzeller güzeli gal gadot demis, googlelayıp iki üç gifine baksana bee adam. Hiç mi saygınız , nezaketiniz kalmadı

Türkiye'nin zırhlı araç üreticisi BMC, Almanya'nın uyguladığı ambargo nedeniyle Altay tankının üretimindeki aksaklığı aşmak için Güney Koreli iki şirketle anlaştı. Türkiye'nin tarihi bağlarının olduğu Güney Kore ile yapılan anlaşmaya ilişkin konuşan BMC'den bir yetkili, 'Bunlar, ülkelerimiz arasındaki stratejik anlayışın bir sonucu' dedi.

Savunma alanında dünyanın önde gelen haberkuruluşlarından ABD merkezli Defense News, Türkiye'nin zırhlı araç üreticisi BMC'nin, Almanya'nın uyguladığı ambargo nedeniyle Altay tankının üretiminde yaşanan aksaklığı aşmak için Güney Koreli iki şirketle anlaştığını bildirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt