Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Can sen zengin değil miydin nedir bu hesap?Birsey soracagim.
Mobil internet üzeri Zoom görüsmesi dakikada ne kadar MB yakar en düsük video kalitesinde. Mesela 2 saatlik bir is görüsmesi ne kadar kota harcar.
Home office'deyim. Internet problemi var evde nedense. Yarin önemli bi görüsmem var tahminen 2 saat civari. Orada zirt pirt görüsmeden kopamam, telefonun interneti ile halledecegim yarin mecbur.Can sen zengin değil miydin nedir bu hesap?
YeterHome office'deyim. Internet problemi var evde nedense. Yarin önemli bi görüsmem var tahminen 2 saat civari. Orada zirt pirt görüsmeden kopamam, telefonun interneti ile halledecegim yarin mecbur.
Böyle seyler hakkinda zerre bilgim yok, yaklasik 12GB internetim kalmis telefonda, telefonu laptop ile baglayip ve zoom disinda internet gerektiren diger uygulamalarin hepsini kapatirsam bu 12 GB rahat yeter herhalde degil mi?
Eyvallah.
Çok bilmiyorum abi ya ama 12 GB yeter ye düşünüyorumEyvallah.
En düsük video kalitesinde ne kadar internet yiyor biliyor musun?
480 p de 2 saatte 1.6 GB gider diye yazıyorlar @Can BÜYÜK
ironi degil bu arada @Şükrü ERDEN
toy boy seviyormus herhalde
Bugün Wilders Kaag eslesmesi vardi. Wilders Kaag'i fena ziplatti.
Hollandanin en iyi debater'ı. Adamin rakibi yok
Oğlum tr de vpn ile giriliyor. Kalite hep düşükYok mu forumda 18+ video izleyen ve bu soruya cevap verebilen? @Emrah Duvar fikirlerin nelerdir? Tecrubelerine dayanarak hangi kalitede nekadar idare eder abimiz
12 gb ne kadar büyük farkında değil misin?Home office'deyim. Internet problemi var evde nedense. Yarin önemli bi görüsmem var tahminen 2 saat civari. Orada zirt pirt görüsmeden kopamam, telefonun interneti ile halledecegim yarin mecbur.
Böyle seyler hakkinda zerre bilgim yok, yaklasik 12GB internetim kalmis telefonda, telefonu laptop ile baglayip ve zoom disinda internet gerektiren diger uygulamalarin hepsini kapatirsam bu 12 GB rahat yeter herhalde degil mi?