Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birsey soracagim.

Mobil internet üzeri Zoom görüsmesi dakikada ne kadar MB yakar en düsük video kalitesinde. Mesela 2 saatlik bir is görüsmesi ne kadar kota harcar.

Can sen zengin değil miydin nedir bu hesap?
Home office'deyim. Internet problemi var evde nedense. Yarin önemli bi görüsmem var tahminen 2 saat civari. Orada zirt pirt görüsmeden kopamam, telefonun interneti ile halledecegim yarin mecbur.

Böyle seyler hakkinda zerre bilgim yok, yaklasik 12GB internetim kalmis telefonda, telefonu laptop ile baglayip ve zoom disinda internet gerektiren diger uygulamalarin hepsini kapatirsam bu 12 GB rahat yeter herhalde degil mi?

Home office'deyim. Internet problemi var evde nedense. Yarin önemli bi görüsmem var tahminen 2 saat civari. Orada zirt pirt görüsmeden kopamam, telefonun interneti ile halledecegim yarin mecbur.

Böyle seyler hakkinda zerre bilgim yok, yaklasik 12GB internetim kalmis telefonda, telefonu laptop ile baglayip ve zoom disinda internet gerektiren diger uygulamalarin hepsini kapatirsam bu 12 GB rahat yeter herhalde degil mi?
Yeter

12 gb ne kadar büyük farkında değil misin?

4k video izlemezsen 12 gb ile ciddi bir doyuma ulaşabilirsin.

1615959630361.png

bende 8 gb lık internet paketi var. temel prensibim şu şekildedir ayın ilk 10 günü 360p üzerine çıkmam.
10-20 arası ise bazen 480p yaparım. son 10 günde internet paketimin durumuna göre 720p ye çıkarım.

zaten amaç nefis köreltmek, şahsen benim nirvanaya ulaşmam ort. 2-3 dk falan sürüyor. senin gibi 2 saatlik işlerim olmadığından yetiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt