Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rutte mi kazandı
partij voor de rijken he
Rutte neyci ki reis?şimdilik öyle görünüyor
Hollanda milleti mal.
Rutte neyci ki reis?
Partisi ekonomiyi bir din olarak kabul eden ve en klasik şekliyle ekonomi işlerinin devletten ayrılması ve piyasayı serbest ekonominin, daha ötesi özel teşebbüs ekonomisinin yönetmesi gerektiğini savunan parti. Kısacası neoliberalizm. Sağ
Kendisi ikiyüzlü ve sinsi adam. Bir sürü hata yaptı, bugun oy veren Hollandalılar göz yumdu
Dogru bir yorum ve degerlendirme degil bu. PVV = irkci/etnik sagci bir parti, VD ise daha cok bizdeki Anap/DYP gibi. Gayet de sevilen bence de iyi isler yapan bir isim, elbette sacmaliklar oluyor ama PVV savunan birine ne desem bos simdi.
PVV, Rotterdam'daki Ataturk isimli sokagin ismini degistirmek uzere onerge vermis bir partidir, hani biline o dereceler.
Gonul isterki D66 daha cok sandalye kapsin, dunya daha demokrat duzende olsun Hollanda dahil.. Yine de Rutte iyidir.
Belirtim yukarida. Rutte’ in sacmaliklari daha yerelken irkci bir partinin burada savunulmasi komik bile degil.Pvv sokak ismini değiştirmesine tepki verip Rutte'nin saçmalıklarını yazmaman biraz komik oluyor renktaş.
*Vvd konusunda da yanılıyorsun. Kendileri merkez sağ parti.
Ulan Ozan Tufan. Safi zararsın. Geçen milli maçta faulden sonra Hollandalı oyuncuya küfür ettin. Bende seni etiketleyerek küfürü buradan kisaltilmis bir şekilde paylaşmıştım şaşırdığım için. Gel gelelim forum yönetim beni banladı.
Bu esnadada Erol Bulut falan kovulmuş. Bizde bu bilgiyi Haxball oynarken oradaki oda isimlerinden falan öğrendik.