Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kombinin minimumunda hiç söndürmeden yakarız kış boyunca. Ortalama 130m3 harcıyor bu şekilde.Merhabalar
Bir iki tane soru soracagim.
Ayda ortalama kac m³ dogalgaz yakiyorsunuz?
Kac dereceye ayarliyorsunuz?
Minimum mac derece oluyor?Kombinin minimumunda hiç söndürmeden yakarız kış boyunca. Ortalama 130m3 harcıyor bu şekilde.
O kombiden kombiye değişiyor galiba. Bizdeki 38 min. Ama çoğunda 30 galibaMinimum mac derece oluyor?
Bir deneyelim. Bizimki 400 m³ yemisO kombiden kombiye değişiyor galiba. Bizdeki 38 min. Ama çoğunda 30 galiba
Hay maşallah.Bir deneyelim. Bizimki 400 m³ yemis
Nasssı yavKombinin minimumunda hiç söndürmeden yakarız kış boyunca. Ortalama 130m3 harcıyor bu şekilde.
Minimumda anca bu kadar cücük kadar evNasssı yav
Onur, sormaya unuttum. Sizin evde kac tane petek var?Kombinin minimumunda hiç söndürmeden yakarız kış boyunca. Ortalama 130m3 harcıyor bu şekilde.
Mutfakta 1 küçük. Salonda 2 oturma odasında 1 yatak odasında 1 büyük. Banyoda 1 tane küçük havlupan petek. Toplam 6Onur, sormaya unuttum. Sizin evde kac tane petek var?
Merhabalar
Bir iki tane soru soracagim.
Ayda ortalama kac m³ dogalgaz yakiyorsunuz?
Kac dereceye ayarliyorsunuz?
Son bir soru.Mutfakta 1 küçük. Salonda 2 oturma odasında 1 yatak odasında 1 büyük. Banyoda 1 tane küçük havlupan petek. Toplam 6
Onlara hiç dokunmuyorum. Full açık hepSon bir soru.
Simdi sen 38 dereceye ayarliyorsun ya kombiden. Bir de petekteki aç kapa var. Onlari ne kadar aciyorsun?
Sen aşmışsın2+1 ev 89 m2- Salon 3 petek , mutfak 1 petek , odalar toplam 2 peterk ,banyoda da havlupan.
Kombi yoğuşmalı : 45 Derece (35 minimumu) petekler ama salondaki 2 petek hariç diper hepsi ayarlamada "0" da. yani çok çok az ılınıyorlar yanmıyorlar. üstüm ve altım epey yakıyor , bizde alıştık açıkçası serin geldiğinde ufak bişey alıyoruz üstümüze - çocuk fln yok.
73 m3 harcamışız 32 günlük ölçüme göre faturada - tabi ocağın yanması vs dahil. geçen gün geldi 191 TL
Edit: birebir aynı tip dairelerde 370-420 TL geldi hepsini 50+ derecede yakanlara.
Sen aşmışsın