Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar
Bir iki tane soru soracagim.
Ayda ortalama kac m³ dogalgaz yakiyorsunuz?
Kac dereceye ayarliyorsunuz?

Merhabalar
Bir iki tane soru soracagim.
Ayda ortalama kac m³ dogalgaz yakiyorsunuz?
Kac dereceye ayarliyorsunuz?

2+1 ev 89 m2- Salon 3 petek , mutfak 1 petek , odalar toplam 2 peterk ,banyoda da havlupan.

Kombi yoğuşmalı : 45 Derece (35 minimumu) petekler ama salondaki 2 petek hariç diper hepsi ayarlamada "0" da. yani çok çok az ılınıyorlar yanmıyorlar. üstüm ve altım epey yakıyor , bizde alıştık açıkçası serin geldiğinde ufak bişey alıyoruz üstümüze - çocuk fln yok.

73 m3 harcamışız 32 günlük ölçüme göre faturada - tabi ocağın yanması vs dahil. geçen gün geldi 191 TL

Edit: birebir aynı tip dairelerde 370-420 TL geldi hepsini 50+ derecede yakanlara.

Son düzenleme:
2+1 ev 89 m2- Salon 3 petek , mutfak 1 petek , odalar toplam 2 peterk ,banyoda da havlupan.

Kombi yoğuşmalı : 45 Derece (35 minimumu) petekler ama salondaki 2 petek hariç diper hepsi ayarlamada "0" da. yani çok çok az ılınıyorlar yanmıyorlar. üstüm ve altım epey yakıyor , bizde alıştık açıkçası serin geldiğinde ufak bişey alıyoruz üstümüze - çocuk fln yok.

73 m3 harcamışız 32 günlük ölçüme göre faturada - tabi ocağın yanması vs dahil. geçen gün geldi 191 TL

Edit: birebir aynı tip dairelerde 370-420 TL geldi hepsini 50+ derecede yakanlara.
Sen aşmışsın

Bina yıkılıp yapılırken kiraya çıktığım ev eski 40-50 yıllıktı , zemin katta kiradaydım. Kombisi balkondaydı eski bir şey(kışın soğuk olduğunda çok arıza yaptı ). Baya baya kutup gibi bir kış geçirmiştik . Oradan alışkanlıklar var epey bi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt