Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Aldımal olm tp formuna top yetkisi olmayan giremez. burası acıktır dısarıya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aldımal olm tp formuna top yetkisi olmayan giremez. burası acıktır dısarıya.
ergen gibi ne o öyle beyapman gereken yakın arkadaslarına yürümek. yürümek derken onlarla vakit gecirmek. seni neden engellediğini bizzat gelip konusunu acıp acıklayana kadar laf cakarak ve yakınlarıyla tkaılarak gecireceksin umut.
Nİ VAAAAAAAAAAAAAAAAAAEmraaah!
Aynen öyle onun farkındayım, yara bandı olmamak için zamana ihtiyaç vardı ancak arkadaş çok sabırsız davrandığı için, tıkadı işleri.Vallaha seni tebrik ediyorum. Böyle bir durumda çoğu erkek o kızla beraber olurdu ama sen mesafeni korumuşsun. Alınma ama kız sanki seni yara bandı olarak kullanmaya çalışıyor gibi. Ben uzak durmanı tavsiye ederim ancak yine de en iyisini sen bilirsin.
Aynen öyle onun farkındayım, yara bandı olmamak için zamana ihtiyaç vardı ancak arkadaş çok sabırsız davrandığı için, tıkadı işleri.
Şimdi de karşılıklı debelenme içindeyiz.
Hatun şu hanımefendiye benziyor mu?Ek olarak, bu süreçte gidip Sakarya'dan iki kardeş kediyi sahiplendik, tekir cinsi smokin kedi.
Kız mıçtı ben kediyle göt gibi kaldım![]()
Tüm arkadaşları cephe aldı zaten bu olaydan dolayı kıza, kimse anlam veremedi.yapman gereken yakın arkadaslarına yürümek. yürümek derken onlarla vakit gecirmek. seni neden engellediğini bizzat gelip konusunu acıp acıklayana kadar laf cakarak ve yakınlarıyla tkaılarak gecireceksin umut.
Mizah sırası değil kuzumHatun şu hanımefendiye benziyor mu?![]()
Gayet ciddiyim.Mizah sırası değil kuzum
neleri gördüm aga öyle bir oluyor ki suan sanıyo ki baska biriyle yapamam kızlarda var bu dengsiz hareketler. uzun sürüyo atlatmaları da atlatınca da bitiyor harbiden son insan evladı olsa gene dönmez geriye.Kb danyal admirim, beyin hucreleri gebermis, aldatan erkekle geri gidip, muhtemelen ayni aksam sevisip, 3-4 gun sonra tekrar ayrilip, cocuksu isler bunlar.
Aptal ve karektersiz karilarla olmaz.
Bu kadar değilGayet ciddiyim.
Bu hanımefendi için kurşun atar kurşun yerim misal.
Ona göre kıyas yap
bence alakası yok enerjisi yüksek bir sekilde yapsın bak nası hersey tıkır tıkır ilerliyor.ergen gibi ne o öyle be
o zaman yeni karı bulalım sanaBu kadar değil![]()
o zaman yeni karı bulalım sana
Aynen öyle sinir uçlarına dokun. Bunu senin çok ciddiye alıp da yaptığını sanmasın ama tasak geçer gibi devamTüm arkadaşları cephe aldı zaten bu olaydan dolayı kıza, kimse anlam veremedi.
Aynen dediğin gibi ufak ufak laf sokuyorum şu ara, patlaması yakındır.
Bende tavşanla kalmıştım. Her yere sicti keçi gibiEk olarak, bu süreçte gidip kediyi sahiplendik, tekir cinsi smokin kedi.
Kız mıçtı ben kediyle göt gibi kaldım![]()