Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallaha seni tebrik ediyorum. Böyle bir durumda çoğu erkek o kızla beraber olurdu ama sen mesafeni korumuşsun. Alınma ama kız sanki seni yara bandı olarak kullanmaya çalışıyor gibi. Ben uzak durmanı tavsiye ederim ancak yine de en iyisini sen bilirsin.
Aynen öyle onun farkındayım, yara bandı olmamak için zamana ihtiyaç vardı ancak arkadaş çok sabırsız davrandığı için, tıkadı işleri.

Şimdi de karşılıklı debelenme içindeyiz.

Ek olarak, bu süreçte gidip kediyi sahiplendik, tekir cinsi smokin kedi.

Kız mıçtı ben kediyle göt gibi kaldım :ROFLMAO:

Son düzenleme:
Aynen öyle onun farkındayım, yara bandı olmamak için zamana ihtiyaç vardı ancak arkadaş çok sabırsız davrandığı için, tıkadı işleri.

Şimdi de karşılıklı debelenme içindeyiz.

Bence şu an için bir şey yapma. Kız öncelikle nişanlısıyla olan ilişkisini netleştirsin. Gerçekten onunla devam mı etmek istiyor yoksa ayrılmak mı bir karar vermeli.

Ek olarak, bu süreçte gidip Sakarya'dan iki kardeş kediyi sahiplendik, tekir cinsi smokin kedi.

Kız mıçtı ben kediyle göt gibi kaldım :ROFLMAO:
Hatun şu hanımefendiye benziyor mu?
FUwtkOiWUAA9kNC

yapman gereken yakın arkadaslarına yürümek. yürümek derken onlarla vakit gecirmek. seni neden engellediğini bizzat gelip konusunu acıp acıklayana kadar laf cakarak ve yakınlarıyla tkaılarak gecireceksin umut.
Tüm arkadaşları cephe aldı zaten bu olaydan dolayı kıza, kimse anlam veremedi.
Aynen dediğin gibi ufak ufak laf sokuyorum şu ara, patlaması yakındır.

Kb danyal admirim, beyin hucreleri gebermis, aldatan erkekle geri gidip, muhtemelen ayni aksam sevisip, 3-4 gun sonra tekrar ayrilip, cocuksu isler bunlar.

Aptal ve karektersiz karilarla olmaz.
neleri gördüm aga öyle bir oluyor ki suan sanıyo ki baska biriyle yapamam kızlarda var bu dengsiz hareketler. uzun sürüyo atlatmaları da atlatınca da bitiyor harbiden son insan evladı olsa gene dönmez geriye.

benim acil cıkmam gerek en kısa sürede damlıyorum konuya. umudunu yitirme umut hissediyosan birseyler devam bunu duyguyu bastırarak yaptın mı tamamdır

Tüm arkadaşları cephe aldı zaten bu olaydan dolayı kıza, kimse anlam veremedi.
Aynen dediğin gibi ufak ufak laf sokuyorum şu ara, patlaması yakındır.
Aynen öyle sinir uçlarına dokun. Bunu senin çok ciddiye alıp da yaptığını sanmasın ama tasak geçer gibi devam

GscimbomMobile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt