- 26 Kasım 2012
- 185.591
- 258.230
- 5.998
sevmiom serefsiz iphone ekranin ust tarafi telefonun kalan kismindan ayrilmis durumda yukardan bakinca icerdeki zerzevat gozukuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sevmiom serefsiz iphone ekranin ust tarafi telefonun kalan kismindan ayrilmis durumda yukardan bakinca icerdeki zerzevat gozukuyor
İçinde ne var?sevmiom serefsiz iphone ekranin ust tarafi telefonun kalan kismindan ayrilmis durumda yukardan bakinca icerdeki zerzevat gozukuyor
İçinde ne var?
Gattaca ve dark city iyi filmler mi @Hayri Cund
Sergen sen beni bir ara niye engellemiştin?Gattaca ve dark city iyi filmler mi @Hayri Cund
Cevabin ile ilgileniyorum,tesekkurlerİkisi de çok iyi filmler.Reise sormuşsun ama cevaplamış olduk
Bende hala engellisin.forum dışına ciktim,yorumu gordum ve gelip alintilayip cevap verdim.nedeni :fatih terimdi,hala öyle.istifa konusu acmissinSergen sen beni bir ara niye engellemiştin?
hahashhashkajdkBende hala engellisin.forum dışına ciktim,yorumu gordum ve gelip alintilayip cevap verdim.nedeni :fatih terimdi,hala öyle.istifa konusu acmissin
beni de engellemiş sanırım hiç geri dönmüyo yazdıklarıma, bi insan beni niye engeller kihahashhashkajdk
hahashhashkajdk
beni de engellemiş sanırım hiç geri dönmüyo yazdıklarıma, bi insan beni niye engeller ki
Deme öyle ilk üye olduğum zamanların yaz transfer nöbetinde çok sabahladım onunla ben ama adam terim için babasına acımıyor.beni de engelledi yaw
bunun için çok uğraştık ama olmuyorYine disari çıkıp,yorumu görünce yazdim.belhanda hayranligini birak can kardesim,engel kalkar o zaman.ama seviyorum seni,sevimli bi kardesimizsin,bende engelli de olsan gonuller bir
@Emrah Duvar doğru mu lan bu?Bende hala engellisin.forum dışına ciktim,yorumu gordum ve gelip alintilayip cevap verdim.nedeni :fatih terimdi,hala öyle.istifa konusu acmissin
evet açtım@Emrah Duvar doğru mu lan bu?
olm yazma lan gülesim geliyo gördükçeİkisi de çok iyi filmler.Reise sormuşsun ama cevaplamış olduk