İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
Cümleten hayırlı sabahlar. Şimdi uyku vakti.(orucu uykuya tutturalım) 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

buldum. hydroxychloroquine kininden mi ne yapılıyor ayrıca cin tonik içinde de aynısı var! Götümüzden uydurmuyoruz CAN!
corona önleyelim derken kciğere yazık ederlerBu ilacı araştırırken okumuştum. Amerikada mı ne millet bunun stoklamıştı deli gibi diye.
evet ben de buldum şu anbuldum. hydroxychloroquine kininden mi ne yapılıyor ayrıca cin tonik içinde de aynısı var! Götümüzden uydurmuyoruz CAN!![]()
corona önleyelim derken kciğere yazık ederler
Şimdi gelelim soruya:evet ben de buldum şu an
ingilizler bir zamanlar sıtmaya karşı kullanmış
![]()
This expert will cure your excitement for hydroxychloroquine.
"These drugs should never be used as first-line defense to prevent any disease."www.motherjones.com
alkol içmeyelimUykusuz kafayla aklıma geldi işte.

Doktor önerisi! Yani doktor olacak insan önerisi!alkol içmeyelim
içeceksek de cin içebiliriz bu saatten sonra![]()
Aman sen beni ciddiye alıp cin felan içme abi latife ediyorumDoktor önerisi! Yani doktor olacak insan önerisi!
Yazılan reçete geri alınmaz asdlkajsdkAman sen beni ciddiye alıp cin felan içme abi latife ediyorum![]()
Geri basOradan banlanman gayet normal lan. Feci atarlıydın bir ara![]()
Foto atayım da gör üstatŞöyle bir baktım da kadınların %95 i çirkin %4 ü sahte güzel makyaj vs sadece %1 i falan gerçek güzel artık bu gerçekle yüzleşelim
Şöyle bir baktım da kadınların %95 i çirkin %4 ü sahte güzel makyaj vs sadece %1 i falan gerçek güzel artık bu gerçekle yüzleşelim
Şu işler bitsin ciddi ciddi düşünüyorum artık yav böyle gitmeyecek bu iş.Ne zaman evlendiriyoruz seni ağabey
Ama dikkat et üstat tekrar boşanma o zaman da sırf boşanmamak için esir kalıyorsunŞu işler bitsin ciddi ciddi düşünüyorum artık yav böyle gitmeyecek bu iş.
Aylardır merak ediyorum GSC adminleri ve modları bu süreçte evden mi çalışıyor? Maaşlar zamanında yatıyor mu?