Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu işler bitsin ciddi ciddi düşünüyorum artık yav böyle gitmeyecek bu iş.

Ciddiyim ben de yav senin yanına senin karizmana,boyuna,huyuna uygun bir hanım şart artık. Yengeyi de foruma üye yaparız varsa arkadaşlarını davet etmiş olur foruma.

Konuşmuştuk ya ağabey unuttun mu :D
Yazdıktan 1 dakika sonra hatırladım :puhaha: :puhaha: Karıştırdım yav geçende biriyle konuşmuştuk. Sen evlen, evlendiğin kişi de arkadaşlarını getirsin diyince kafa direkt oraya gitti benim hani arayıştaymışsın gibi.

Kırmızı et, sakatat falan yemiyorum hiç b12 eksikliği olabilir cidden dalgınlık var şu ara bir kutu benexol çakayım en iyisi. 1 sene önce falan b12 eksikliği vardı yine vardır muhtemelen, şimdi tahlile falan gidilmez koronaa falan kaparız mazallah.

Kırmızı et, sakatat falan yemiyorum hiç b12 eksikliği olabilir cidden dalgınlık var şu ara bir kutu benexol çakayım en iyisi. 1 sene önce falan b12 eksikliği vardı yine vardır muhtemelen, şimdi tahlile falan gidilmez koronaa falan kaparız mazallah.

Bende de tam tersi. Mütemadiyen kırmızı et yiyorum evde pişirmekle uğraşıyorum. Geçen gün şehrin tüm kasaplarını araştırdım ciğer bulamadım. Acilen karnabahar ve türevlerine geçiş yapmam gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt