- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Poseidon mızrağı vermişler bildiğin 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Tavuk schnitzel sever misin?Hic erinmedim,engelledigim kisi sayisi 300u bulmus.ama sorun şu ki bunlarin 250 si foruma yazmiyo artik.demekki hepsi fenerliymis
Korona günlerinde belkide olumlu olarak görebileceğim tek gelişme yozgatlı davut, kiss mehmet gibi değerli insanları tanıma fırsatı bulmam oldu. Bakalım daha kimleri keşfedeceğim.
Ilgilenmiyorum
Patlican tuketir misin baby?Ilgilenmiyorum
aranızPatlican tuketir misin baby?
BilmiyorumPatlican tuketir misin baby?
O da bir şey mi?Isparta'da büyük intikalden (toplamda 40 kilo yük ile gidiş geliş toplamda 40 km yürüyorsun ve 2 gün dağlarda kalıyorsun) önce o cezayı almıştık.Ertesi gün ayaklardaki o ağrıyla büyük intikale çıktık.Ne çektiğimizi bir Allah bilir bir de biz biliriz.Askerde ilk gün verdiler bu cezayı(ördek yürüyüşü) komple bölüğe; bir hafta insanlar gece kramplar ile uyandı bağırarak.
kişisel gelişimine herhangi bir katkı sağladı mı peki bu olayO da bir şey mi?Isparta'da büyük intikalden (toplamda 40 kilo yük ile gidiş geliş toplamda 40 km yürüyorsun ve 2 gün dağlarda kalıyorsun) önce o cezayı almıştık.Ertesi gün ayaklardaki o ağrıyla büyük intikale çıktık.Ne çektiğimizi bir Allah bilir bir de biz biliriz.
Küfür lügatım inanılmaz şekilde değişti.kişisel gelişimine herhangi bir katkı sağladı mı peki bu olay