Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selçuk şahinden 40 metreden gol yiyen bu muyduMallorca deyince aklıma Leo Franco'nun patır patır yediği aşırtmalar geliyor. Bu kaleci olmadığı ta o zamanlar belli olan bu baltazarı tuttuk kalemize kaleci diye diktik. Yazıklar olsun
ewt bu davareldiselçuk şahinden 40 metreden gol yiyen bu muydu
Riera niye aklına gelmiyor ?Mallorca deyince aklıma Leo Franco'nun patır patır yediği aşırtmalar geliyor. Kaleci olmadığı ta o zamanlar belli olan bu baltazarı tuttuk kalemize kaleci diye diktik. Yazıklar olsun
Niye anglik???arabic
anglic nerden cikti yahu ,arabca adiNiye anglik???
Riera niye aklına gelmiyor ?
Arabic niye dedin dedim yav üstat Türkçesi varken offf bugün kendinde değilsin üttümanglic nerden cikti yahu ,arabca adi
Kuşumu gordun mu üstadNiye anglik???
Yok üstat hadi aç kamuyaKuşumu gordun mu üstad
yahu otomatik yazıma giriyor geneldeArabic niye dedin dedim yav üstat Türkçesi varken offf bugün kendinde değilsin üttüm
Tamam üstat seviyorum seni hayırlı ikindileryahu otomatik yazıma giriyor genelde
az once kanarya adaları yerine adamları yazmış mesela
Hemen olmaz üstad cekingenYok üstat hadi aç kamuya
kaçmasın sonra?Kuşumu gordun mu üstad
Ama kamuoyuna mal olmayı hak etmiyor mu sence üstat???Hemen olmaz üstad cekingen
Pardon Aziz Sebastiyan'da mı oturuyorsun diye tashih ettim hemen...san (santo-ulu)
Pek hatırlamak istemiyoruz o zamanları Kiwıl